naar top
Menu
Logo Print

Plymovent gaat naar Welding Week met pronkstuk Diluter

Algemeen lasrookfiltratiesysteem voor grote werklocaties
magazine

Plymovent heeft een algemeen filtratiesysteem ontwikkeld dat lasrook op grote werklocaties kan afvangen: de Diluter. Deze oplossing kan worden gebruikt in grote werkplaatsen met diverse lasprocessen, wisselende werkzaamheden, kraantransport en plaatsen waar het moeilijk is om leidingwerk te installeren. Het resultaat: minder concentratie van rook, zodat de werkomgeving schoner wordt!
De installatie van het Diluter-systeem is eenvoudig omdat geen leidingwerk nodig is. U bespaart niet alleen op de kosten van leidingwerk, maar het is ook een zeer flexibele oplossing voor werkplaatsen met vele verschillende lasprocessen, waar vaak van locatie moet worden gewisseld.
Het Diluter-systeem bestaat uit drie hoofdonderdelen: de filterunit, een ventilator en de Diluter zelf. De Diluter is een luchtcirculatie-unit met zes uitblaasnozzles in meerdere richtingen. De unit recirculeert de gereinigde lucht naar de werkplaats door middel van de uitblaasnozzles.
De nozzles kunnen worden geroteerd om de afzuiging te optimaliseren. De luchtstromen vanaf de nozzles kunnen individueel worden bestuurd, wat het systeem uniek maakt. Door de nozzles binnen de lasrookdeken te plaatsen, wordt het beste resultaat bereikt. Het grootste voordeel is de relatief kleine investering waarmee u in uw fabriek lasrook onder controle brengt.

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

MINERVUM 7099
4817 ZK BREDA
+31727504600
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.