naar top
Menu
Logo Print

Stationaire lasrookafzuiging met automatisch filterreinigingssysteem

Plymovent presenteert zijn WallPro lasrookafzuiging
magazine

Plymovent heeft op EuroBLECH zijn nieuwe WallPro lasrookafzuiging gepresenteerd. De afzuiging heeft een automatisch filterreinigingssysteem en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen met hoge niveaus van lasrook en stof.
De filterunit kan worden uitgerust met één of twee afzuigarmen en is verkrijgbaar in een speciale Power-Plus-versie voor extreme rookcondities. Die versie heeft een afzuigcapaciteit van meer dan 1800 m³/h, bijna een verdubbeling in vergelijking met de standaard 1000 m³/h. Daarom is het bijzonder geschikt voor toepassingen met een zeer hoge rook- of stofontwikkeling, zoals lassen met hoge stromen en vlambooglassen. Het WallPro systeem is ontwikkeld volgens de laatste inzichten op het gebied van reinigbare filtersystemen en voldoet aan de eisen van lasrookklasse W3 zoals vastgelegd in lasnorm DIN EN ISO 15012-1:2013.

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

MINERVUM 7099
4817 ZK BREDA
+31727504600
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.