naar top
Menu
Logo Print

XM-60

magazine

De XM-60 kan alle zes vrijheidsgraden meten vanuit één opstelling. De meerassige kalibrator heeft lasersysteem dat optische metingen van kanteling en verzending via optische glasvezel kan uitvoeren. De zendeenheid staat op afstand van de lasereenheid, waardoor er op het meetpunt minder warmte-effecten zijn. Montage direct op de machine is mogelijk op een zijkant, ondersteboven of op de achterzijde. De Renishaw XM-60 meet machinefouten meteen. De ontvanger is draadloos en wordt gevoed door oplaadbare batterijen. De Renishaw XM-60 meerassige kalibrator wordt geleverd in een Peli™ systeemkoffer, met ruimte voor toebehoren en een XC-80 compensatorset.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten