naar top
Menu
Logo Print

SPRINT™

magazine

Het nieuwe SPRINT systeem is met SupaScan ontworpen voor de integratie op bewerkingsmachines. Het systeem maakt gebruik van bestaande hardware van het SPRINT-systeem en voegt daar de nieuwe DPU-1 gegevensverwerkingseenheid aan toe. Met de macrocycli zijn producten in te stellen en uit te lijnen vanuit metingen van lijnen, cirkels en vlakken. Omdat het systeem compatibel is met de macrosoftwarecycli van Renishaw Inspection Plus, worden bestaande productprogramma's voor schakelend meten ondersteund. Tot de metingen behoort o.m. detectie van defecten aan de oppervlaktetoestand. De resultaten zijn visueel te maken met een app, die bestemd is voor installatie in de besturing van een CNC-machine of op een pc met Microsoft® Windows®.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten