naar top
Menu
Logo Print

RESOLUTE™ FS

magazine

RESOLUTE™ FS encodersysteem is onderdeel van de RESOLUTE serie. De standaard RESOLUTE encoder is al veilig ontworpen dankzij een algoritme voor positiecontrole, waardoor de overgang naar de volledige FS-status en het voldoen aan de normen ISO 13849-1:2015 (performance level D) en IEC 61508:2010 (SIL2) mogelijk was. De RESOLUTE FS is momenteel compatibel met Siemens DRIVE-CLiQ protocollen voor seriële communicatie en binnenkort ook met andere FS-protocollen. De RESOLUTE serie is geschikt voor bewegingsbesturing en maakt snelheidsregeling mogelijk, met cyclische fouten van < ±40 nm en een goede positiestabiliteit dankzij een jitter (ruis) van < 10 nm RMS.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten