naar top
Menu
Logo Print

App voor CNC-bewerkingsmachine

magazine

Renishaw biedt een app aan waarmee tasterroutines creëren, uitvoeren en veranderen mogelijk is. De Set and Inspect-app ondersteunt tasterkalibratie, product en gereedschap instellen en productinspectie. De app genereert automatisch de machinecode en zet die in de besturing. Set and Inspect is leverbaar voor nieuwe en bestaande machines en past bij gangbare besturingen van onder andere Fanuc, Mazak, Mitsubishi en Okuma die gebaseerd zijn op Microsoft® Windows® of werken via een tablet met Windows. De menu's maken het mogelijk om 3-assige en 5-assige bewerkingsmachines, draaibanken en multi-tasking machines te ondersteunen. Rapporteren gebeurt met een aanvullende app die het proces bewaakt.

Reacties
  • Bericht van Ben op 12/09/2017:
    Is dit ook mogelijk met Siemens controllers?

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten