naar top
Menu
Logo Print

OMM-2C

magazine

De introductie van de nieuwe in de spindel gemonteerde OMM-2C vormt een uitbreiding van OSI/OMM-2 optisch tasterinterfacesysteem. Het biedt een oplossing waarmee op bewerkingsmachines maximaal drie contact makende tasters te installeren zijn met optische signaaloverdracht via één interface. De nieuwe OMM-2C ontvanger heeft dezelfde connector en basismaten als de OMI-2C, waardoor bestaande gebruikers die willen profiteren van een meervoudig tastersysteem gemakkelijk kunnen upgraden. Een als extra verkrijgbare ingebouwde luchtblazer houdt het venster van de ontvanger schoon en vrij van vuil.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten