naar top
Menu
Logo Print

uitgebreide NC4-oplossing

magazine

Met de NC4 taster voor contactloos gereedschap instellen en de NCi6 interface vormt het systeem een snelle en precieze oplossing om van gereedschap de geometrie te bepalen, de conditie te controleren en thermische veranderingen te volgen op vele 3-assige en 5-assige bewerkingscentra. De nieuwe modus 'dubbel meten' verkort de cyclustijd en garandeert robuustere prestaties onder vochtige omstandigheden. De ingebouwde luchtblazer is standaard bij het NC4+ systeem. Een eenvoudiger kalibratieproces is gerealiseerd door een uitlijndoel te introduceren. De NC4 is leverbaar in diverse afmetingen (van 115 mm tot 300 mm) en met een keuze uit twee bundelhoogtes (31 mm en 50 mm).

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten