naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe Renishaw Equator™

magazine

Equator™ wordt nu aangeboden met IPC-software, die de functionaliteit heeft om in CNC-productieprocessen de gereedschapsinstellingen automatisch bij te werken. Doordat het Equator meetsysteem zich in de nabijheid van het CNC-proces bevindt, zijn snelle metingen en procesaanpassingen op de plaats van productie mogelijk. De IPC software kan het gemiddeld resultaat over meerdere producten nemen en bepaalt zo het werkelijke procesgemiddelde waarop elk snijgereedschap wordt aangepast. De mogelijkheid om een proces automatisch te corrigeren met de IPC software elimineert de kans op fouten bij handmatige gegevensinvoer. Een Equator meetsysteem is aan te sluiten op een of meerdere CNC-bewerkingsmachines.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten