naar top
Menu
Logo Print

FixtureBuilder 3D

magazine

FixtureBuilder is een 3D modelleersoftwarepakket dat gericht is op het offline creëren en documenteren van opspanningen. De software is te gebruiken met een CAD-model van het te inspecteren product. Het geheel van opspanning met product kan vervolgens geëxporteerd worden naar inspectiesoftware, in universele bestandsformaten zoals IGES, SAT, STEP, enz. De gebruikerservaring wordt versterkt door de volledige CAD-compatibiliteit van de software en de mogelijkheid voor bibliotheken op maat. De functie 'Build it' helpt bij het voldoen aan kwaliteitsnormen en het plaatsen van bestellingen.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten