naar top
Menu
Logo Print

CARTO 2.1

magazine

Met de nieuwe vrije meetmodus van de CARTO 2.1 software kunnen gebruikers van het XM-60 kalibratiesysteem onmiddellijk gegevens opnemen. De software geeft de fouten weer in rechtheid (horizontaal en verticaal), schuinstand, verdraaiing en kanteling als functie van de lineaire positie. Een meting initiëren kan handmatig, automatisch of voortdurend. Een van de vele toepassingen die veel baat hebben van de vrije meetmodus is bijvoorbeeld de assemblage van bewerkingsmachines. CARTO versie 2.1 is kosteloos te downloaden op www.renishaw.nl/carto.

RENISHAW BENELUX

RENISHAW BENELUX

NIKKELSTRAAT 3
4823 AE BREDA
+31765431100
+31765431109
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Toegepaste innovatie
In metrologie, bewegingsbesturing, medische diagnostiek, machinekalibratie, tandheelkundige CAD/CAM, spectroscopie en neurochirurgie verhogen de innovaties van Renishaw de precisie, efficiëntie en kwaliteit.

Wij blijven ontwikkelingen doorvoeren in de coördinatenmeettechnologie. De PH20 vijfassige tasterkop verhoogt de capaciteit tot soms wel het drievoudige.

Onze positie-encoders brengen precisie in kritische bewegingsbesturingen. Een werkelijk absolute encoder biedt nu een verbluffende resolutie van slechts 1 nm bij snelheden tot 100 m/s.

Onze Raman spectroscopiesystemen worden ingezet in een opvallend brede reeks van toepassingen. Nieuw onderzoek is gericht op het verbeteren van IVF-behandelingen.

Renishaw heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als wereldwijd leider in de levering van in-lab scansystemen, en heeft nu nog meer vooruitstrevende technologie toegepast op het incise™ tandtechnisch CAD/CAM-systeem. Met het oog op precisie in elke stap van het proces leidt dit tot een kroon of brug die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook perfect past.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten