naar top
Menu
Logo Print

Yaskawa Benelux opent officieel nieuwe vestiging

Bezoekers konden live demo’s bekijken
magazine

Eind juni werd de nieuwe vestiging van Yaskawa Benelux op de Brainport Industries Campus (BIC) op feestelijke wijze officieel geopend. Verschillende gasten uit binnen- en buitenland, medewerkers, zakelijke partners en andere genodigden konden de nieuwe locatie bezoeken en een aantal presentaties bijwonen. Onder meer Bruno Schnekenburger, CEO van Yaskawa Europe en Minister Ms. Kijima van de Japanse Ambassade kwamen aan het woord tijdens deze middag.
Na een korte presentatie van Koen Herps van KMWE over het Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics, waar ook Yaskawa Benelux aan meedoet, konden alle gasten een bezoek brengen aan het Fieldlab en o.a. de mobiele HC10 cobot in actie zien. Er was ook de tijd om de verschillende demo's te bezichtigen. Partners ProduLAS, MCA, BMO en SCHUNK waren allen aanwezig met eigen demo’s. In de Yaskawa showroom waren tevens nog een aantal demo’s te zien, zoals het AirGrip robot systeem voor het oppakken van flessen, de nieuwe GA500 frequentieregelaar en de compacte ArcWorld Micro lascel.
Er werd stilgestaan bij de 25-jarige samenwerking met MCA, waarbij een award en een paar cadeaus werden overhandigd aan een delegatie van MCA. Daarop presenteerde MCA zelf ook een geschenk ter ere van het jubileum. Er werd ook even stilgestaan bij het afscheid van Meino Noordenbos als CEO van Rubix Benelux.
De avond werd afgesloten met een diner en een optreden van Japanse ‘taiko’ drummers, de Japanse oorsprong van Yaskawa indachtig.

YASKAWA BENELUX

YASKAWA BENELUX

+31402895500
-