naar top
Menu
Logo Print

Valk Welding breidt uit in Duitsland

Bouw eigen verkoop- en serviceorganisatie
magazine

Lasrobotintegrator Valk Welding wil haar positie op de Duitse markt verder uitbreiden met de uitbouw van haar Duitstalige verkoop- en serviceorganisatie. Het bedrijf is sinds 2010 vanuit Nederland al actief op de Duitse markt. De afgelopen jaren heeft Valk Welding verschillende systemen in Duitsland geleverd aan bedrijven in onder meer trailerbouw, machinebouw, staalbouw en toelevering.
Valk Welding, met vestigingen in meerdere Europese landen, heeft op de markt van lasrobotautomatisering een onderscheidende positie verworven met flexibele automatiseringsoplossingen voor kleine serie productie.
“In samenwerking met de Japanse robotfabrikant Panasonic Welding Systems hebben we daarvoor zeer gebruiksvriendelijke software ontwikkeld, waarmee lasrobotsystemen offline geprogrammeerd kunnen worden”, vertelt CEO Remco Valk. “Daar hebben wij eigen ontwikkelde plug-in modules aan toegevoegd. Daarmee kunnen klanten met onze lasrobots een hoge inschakelduur en laskwaliteit realiseren. Om onze positie op de Duitse markt verder uit te bouwen willen we een eigen verkoop- en serviceorganisatie opbouwen met Duitstalige adviseurs, servicemonteurs en officemedewerkers. Jörg Gerlitzki zal daarvoor vanaf 1 januari 2019 als landenmanager in dienst treden. Met zijn jarenlange ervaring in machinebouw, lastechniek en automatisering is hij zeer goed ingevoerd in de Duitse markt.”
“Ons doel is in de komende 10 jaar naar 15 tot 20 medewerkers te groeien en op korte termijn een eigen vestiging met opleidingsfaciliteiten en technische ondersteuning te hebben”, besluit Valk.

VALK WELDING

VALK WELDING

+31786917011
-