naar top
Menu
Logo Print

DE BESTE MACHINES VAN PROMAS OP MACHINEERING

Bent u op zoek naar metaalbewerkingsmachines van goede kwaliteit? Zoek niet verder. Professional Machine Support, of simpelweg Promas, heeft in zijn gamma net wat u zoekt: een topselectie van de beste merken aan goede, marktconforme prijzen. Bovendien biedt het bedrijf installatie, onderhoud én opleidingen aan. Geïnteresseerd? Bezoek Promas op Machineering in Brussel!

TE ZIEN OP MACHINEERING

Promas heeft onder meer machines van Hedelius, Hartford en CMZ
Promas heeft onder meer machines van Hedelius, Hartford en CMZ

Promas zal op Machineering in Brussel zijn grootste pronkstukken zoals de Hedelius Tiltenta T6, de Hedelius Acura 65, de CMZ TA-series en de Hartford MVP-11 tentoonstellen.

HEDELIUS TILTENTA T6

De bewerkingscentra van het Tiltenta®-programma kunnen alle taken uitvoeren die zich bij de bewerking voordoen. De bewerkingscentra uit de T6-serie zijn een nuttige evolutie van de succesvolle T7-serie. Ze overtuigen door hun uiterst compacte afmetingen en hoge flexibiliteit. Zoals alle Tiltenta®-modellen zijn de T6-bewerkingscentra uitgerust met een oneindig zwenkbare hoofdspil en een geïntegreerde NC-indexeringstafel. De T6 Single overtuigt door zijn compacte en robuuste constructie. De bewerkingscentra zijn uitgerust met een NC-draaitafel, die de bewerking van zware werkstukken tot 900 kg mogelijk maakt.

5-assige bewerking van zware werkstukken

De Tiltenta T6 is een veelzijdig vijfassig bewerkingscentrum, met bovendien een draaibare hoofdspil. De machine is zeer compact gemaakt en optioneel leverbaar met één of twee geïntegreerde NC-draaitafels met een hoge tafelbelastbaarheid tot maar liefst 900 kg en een storingscirkeldiameter van 950 mm.
De T6 behaalt de hoogste nauwkeurigheid dankzij de vijf assen: vier in het gereedschap en één in het werkstuk. De machine heeft tevens een optionele drie- en vijfassige slingerbewerking. Ten slotte beschikt de machine ook over een snelle gereedschapswisselaar.

HEDELIUS ACURA 65

Het ACURA 65 vijfassige bewerkingscentrum werd ontwikkeld om de vijfassige productie van complexe werkstukken niet alleen met hoge precisie, maar ook zo snel en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Het geavanceerde ontwerp van de bewegende kolommen levert indrukwekkende resultaten op. Dat zowel bij de productie van hoge productiviteitsdelen, bij zeer dynamisch frezen met hoog vermogen én bij het snijden met hoog vermogen.
Het ACURA-ontwerp met constante verticale as elimineert de nadelen van veel conventionele bewerkingscentra en zorgt voor een betere nauwkeurigheid en hogere snijprestaties. Door het lage profiel en het slanke ontwerp kan deze machine ook in bijna elk productiebedrijf worden geïntegreerd.
Een grote schuifdeur en een lage machinebedhoogte bieden de machinist perfecte toegang tot de draai-/kanteltafel. Dit maakt het gemakkelijker om het snijproces in te stellen en te controleren tijdens eenmalig en kleinschalige productie. Bovendien zorgen het roestvrijstalen deksel en de verticale behuizing in de werkruimte voor een ideale spaanval en een verminderde reinigingsinspanning.

BEZOEK DE STAND

Wilt u nog meer informatie? Bezoek dan zeker Promas op Machineering aan stand C46. Daar vindt u nog meer machines om te bezichtigen. Bovendien zal het beursteam u met veel plezier en enthousiasme helpen de juiste machine voor de juiste toepassing kiezen, aan een goede prijs!

TEAM

- Nikolaj Opstoel
- Edwin Smeenk
- Richard Hermans

PRODUCTGAMMA

- Hartford
- Hedelius
- CMZ
- Sisma
- MTE
- Eima
- Burkhardt en Weber
- ...

PROMAS

PROMAS

VOLTAWEG 18
5993 SE MAASBREE
+31773270889
+31773270890