naar top
Menu
Logo Print

Schuler levert 30.000 ton matrijssmeedpers voor Otto Fuchs KG

Voor productie landingsgestellen, motorschijven en structurele onderdelen voor vliegtuigen
magazine

Het Duitse Otto Fuchs KG produceert wereldwijd hoogwaardige smeedstukken, geëxtrudeerde producten en gewalste ringen voor de lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, bouw en industriële technologie. De producten van aluminium, magnesium, titanium en nikkellegeringen worden overal gebruikt waar veiligheid, gewicht, betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijk zijn. De op maat gemaakte producten omvatten landingsgestellen, motorschijven en structurele onderdelen.
Otto Fuchs KG hecht veel belang aan de hoogste kwaliteit in de productielijnen, en heeft daarom een 30.000 ton gesloten matrijssmeedpers besteld bij Schuler. Het hydraulische systeem MH-30000 wordt geleverd met persmechanica, aanpassing van de waterhydraulica, transport, volledige montage en CE-certificering.
De start van de productie van het systeem is gepland voor januari 2021.
Hydraulische smeedpersen zijn bijzonder geschikt op plaatsen waar hoge krachten en lange werkafstanden nodig zijn. Hun onbeperkte werkingsenergie maakt de maximale kracht over de hele slag mogelijk. Door de traploze instelling van de werkbewegingen is een optimale aanpassing van de perscyclus aan het vervormingsproces mogelijk; grote schuifbewegingen voor lange componenten zorgen voor een uitgebreid assortiment aan mogelijke producten. De aanpassing van de bekistingssnelheid aan het proces zorgt voor een superieure kwaliteit van het werkstuk en een lange levensduur van de matrijzen.

SCHULER

SCHULER

+49716166859
+49716166233