naar top
Menu
Logo Print

Ontvang nu direct 30% introductiekorting bij uw
eerste bestelling op de nieuwe webshop van Dormer Pramet

 

Verspanend gereedschap makkelijk en snel vindbaar

Het assortiment van Dormer Pramet met ruim 21.000 producten is vanaf nu snel en eenvoudig te vinden en te bestellen op onze nieuwe website www.dormerpramet.be. Ter introductie hebben wij voor u een aantrekkelijke aanbieding. Bezoek onze site en ontvang minimaal 30% korting bij uw eerste bestelling.

Naast het eenvoudig vinden van de producten, geven wij u antwoord op veel verspaningsvraagstukken, is het mogelijk om direct de voorraad te checken en is het mogelijk om eenvoudig een chat te starten met een van onze experts. Nu al nieuwsgierig geworden of benieuwd wat de website nog meer te bieden heeft ga dan snel naar www.dormerpramet.be.


Direct een antwoord op al uw verspanende vraagstukken

Naast het vinden van het juiste product is het mogelijk om direct een antwoord te krijgen op al uw verspanende vraagstukken. Want voor het gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen (boren, frezen, draaien, draadsnijden, ruimen enz.), of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn andere verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist. Zie hiervoor bijvoorbeeld ons artikel over “welke snijgegevens moet ik gebruiken en waar kan ik deze vinden"  Maar ook bijvoorbeeld een artikel over welke boor is geschikt voor Hardox.


Veel innovatieve producten
 

Wij passen regelmatig ons assortiment aan op de ontwikkelingen in de markt. Zo heeft Dormer Pramet onlangs een nieuwe generatie volhardmetalen multifunctionele boren gelanceerd die beter presteren en efficiënter zijn. Deze nieuwe serie Dormer-boren heeft de naam Force X gekregen. Ook een van onze nieuwe toppers is de STN10 frees. Een efficiënte hoekfrees met TNGX wisselplaten, die onder het merk Pramet wordt aangeboden, voor een grote verscheidenheid aan materialen.


Direct inzicht in actuele voorraad

Mocht u een gereedschap snel nodig hebben, dan is het goed om te weten of het artikel op voorraad is. Zonder eerst een inlogcode aan te vragen kun je direct zien of het artikel bij Dormer Pramet beschikbaar is.

Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. En mocht u het nu echt snel nodig hebben, dan is het binnen twee uur op te halen bij onze vestiging in Schiedam. Plaats nu uw eerste bestelling


Eenvoudig chatten

Of u nu achter uw computer zit, of naast de machine staat met uw mobiel, via de nieuwe chatfunctie is het nu nog gemakkelijker om direct een vraag te stellen aan een van onze specialisten. Zij beantwoorden direct uw vraag of helpen u met het vinden van het juiste gereedschap. Stel direct u eerste vraag op www.dormerpramet.be


Gratis online verspaningscursus

Het is belangrijk om altijd het juiste gereedschap in te zetten tijdens uw werkzaamheden. De juiste keuze kan de standtijd van het gereedschap en de productiviteit namelijk bijzonder positief beïnvloeden. Op het oog kleine geometrische verschillen van het gereedschap kunnen grote verschillen in bewerking te weeg brengen. Zo spelen de eigenschappen van het werkstuk een belangrijke rol in de keuze van het in te zetten gereedschap.
Als Dormer Dormer Pramet hechten wij bijzonder veel waarde aan goede technische adviezen om een optimaal gebruik van onze gereedschappen te waarborgen. Daarom bieden wij een gratis online verspaningscursus aan


Dormer Pramet, Simply Reliable

DORMER PRAMET

DORMER PRAMET

+3234405901
+3234491543