naar top
Menu
Logo Print

GROEIEN, INVESTEREN EN …

DE KLANT BEGELEIDEN VANAF HET ONTWERP MET AANGEPASTE LEVERINGSTERMIJNEN

Werkplaats Russo is een onderneming die zich focust op decolleteren, draaien en CNC-frezen, evenals het assembleren en de mechanische precisie van mechanisch lassen. Terwijl RUSSO de geest van een familiaal bedrijf behoudt, volhardt het bedrijf in zijn wens om te investeren en te groeien. Daarnaast bieden ze aan de klant een volledige service vanaf het project tot de realisatie van het stuk doorheen de verschillende stappen van het ontwerp.Russo

HET ONTSTAAN VAN HET BEDRIJF

Piétro Russo debuteert in de jaren 80 in Bousval (Waals-Brabant), met één enkele decolleermachine. Al snel werpen zijn knowhow en het hartelijke contact met zijn klanten hun vruchten af. Het bedrijf kent een grote groei en bestaat sinds de jaren 2000 uit 12 medewerkers. In 2011 vestigt het zich in Nijvel in een nieuw gebouw dat beter aangepast is aan zijn noden en telt het vandaag 30 medewerkers die 24/24 u werken, van maandag tot zaterdagochtend. De familiegeest blijft er hangen, want Piétro Russo wijdt zich nog steeds toe aan zijn werkplaats. Zijn zoon, Vartan, heeft het bedrijf vervoegd in 1997 en neemt tegenwoordig de directie op zich.

HET BEDRIJF

Productie: De geproduceerde werkstukken gaan van 2 mm tot afmetingen van 20 tot 30 cm, vervaardigd in ferrometalen en non-ferrometalen evenals polyamiden.
Organisatie: De diversiteit van het machinepark laat de realisatie toe van prototypes, complexe werkstukken en grote series. Door te werken in drie fases zijn de productietermijnen aangepast aan de verwachtingen van de klanten.
Specialisatie: Het assembleren van een stuk en mechanisch lassen van complexe werkstukken zijn de voornaamste bezigheid van Russo (draaien, frezen, decolletage).
Kwaliteitscontrole: Om antwoord te bieden op de vraag van de klant, wordt elk stuk onderworpen aan een kwaliteitscontrole tijdens en na de productie ervan, de verschillende stadia van de fabricage doorlopend. Deze kwaliteitscontrole gebeurt door middel van nauwkeurige installaties, waaronder een driedimensionele controlemachine.

TECHNISCHE INNOVATIE

Het machinepark, bestaande uit 24 eenheden, is samengesteld uit verschillende meerassige decolleermachines en CNC-draaibanken met barfeeder, evenals 6 bewerkingscentra. Daarnaast heeft decolleeratelier Russo geïnvesteerd in twee vijfassige bewerkingsmachines. Deze investeringspolitiek heeft het bedrijf toegelaten om zijn prestaties te verhogen en op punt te blijven binnen zijn sector.

PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING

Het is algemeen geweten: de markt is in permanente evolutie en er is een reële stijging in de vraag naar het realiseren van complexe stukken. Om in te spelen op deze situatie, past Russo zich perfect aan door aan de klant een persoonlijke service te bieden. Dit houdt in dat een medewerker, de enige tussenpersoon, is aangesteld om het project van zijn klant te begeleiden doorheen alle stappen van het proces, van het ontwerp op papier tot de uiteindelijke realisatie.

ATELIER DE DECOLLETAGE RUSSO - MECANIQUE DE PRECISION

ATELIER DE DECOLLETAGE RUSSO - MECANIQUE DE PRECISION

+3267887060
-