naar top
Menu
Logo Print

DE LIEBHERR PHS ALLROUND

Kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie

Liebherr biedt een breed scala aan automatiseringssystemen voor een moderne en efficiënte productie. Ze helpen niet alleen de productiekosten te verlagen, maar springen ook snel en flexibel in op veranderingen op de markt. Efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge flexibiliteit zijn belangrijke kenmerken van de PHS Allround.

GEAUTOMATISEERDE PRODUCTIE

Op het gebied van palletbehandelingssystemen biedt Liebherr zowel het rotatiebeladingssysteem RLS als de PHS Allround als aanvulling op de lineaire PHS PRO. Met een ongeveer 20% kleiner vloeroppervlak vergeleken met de PHS PRO en meer flexibiliteit in vergelijking met de RLS, past de PHS Allround perfect in de bestaande productportfolio. De PHS 1500 Allround maakt het mogelijk om een zeer efficiënte en volledig geautomatiseerde productie te realiseren en wordt gekenmerkt door zijn grote opslagdiepte in relatie tot het vloeroppervlak. Het systeem is met name geschikt voor grote en kleine batches met verschillende producten.

De PHS Allround is zeer gebruiksvriendelijk en heeft Industry 4.0-functies

ECONOMIE

De hoge spiluren van het bewerkingscentrum zijn een basisvoorwaarde voor een rendabele productie.

FLEXIBILITEIT

De PHS Allround van Liebherr kan op elk moment worden gecombineerd en uitgebreid dankzij het modulaire concept.

GEBRUIKERSVRIENDELIJKHEID

Geïntegreerde orderplanning en onbeperkte uitbreiding worden mogelijk gemaakt door de beproefde cell controle met 'Industry 4.0'-functies.

Hierdoor kunnen operators in een vertrouwde machineomgeving blijven werken. Korte inbedrijfstellingstijden, een hoge acceptatie en een snelle opstart van de productie zijn het resultaat.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Liebherr hecht veel belang aan kwaliteit. Elke productiestap wordt bewaakt om elke keer optimale resultaten te bereiken en voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten.

CELBESTURINGSSOFTWARE

De gebruiksvriendelijke celbesturingstechnologie kan worden uitgebreid met extra nuttige functies zoals tijdgestuurde orderplanning, productiviteitsstatistieken, NC-programma, tool- en materiaalbeheer, naast het eenvoudige palletmanagement. De software kan worden geïntegreerd in bestaande softwaresystemen, zoals ERP- of CAM-/gereedschapsbeheersystemen.

TECHNISCHE DATA

De PHS Allround beschikt over een maximale werkstukdiameter van 1.400 mm en kan transfergewichten aan tot 1.500 kg. De machine kan werken met palletten met een maximale grootte van 800 x 800 mm. Er kunnen twee tot drie opslagniveaus geselecteerd worden. Het aantal beladings- en ontladingsstations is vrij te kiezen.

ERTEC

ERTEC

BIESVELD 2
5673 BN NUENEN
+31402982036
+31402982037
www.ertec.eu