naar top
Menu
Logo Print

DE FRUYTIER FOCUST OP INNOVATIEVE GEREEDSCHAPPEN

Voor complexe opdrachten in de metaalindustrie

De opdrachten in de metaalsector worden er niet eenvoudiger op. Vaak kan de klus enkel met state-of-the-artsnijgereedschappen worden geklaard. De Fruytier is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in werktuigen voor metaalbewerking. Voor innovatieve fabrikanten zoals Fraisa en WTE is de firma een ideale verdeler.

De NVDS-frees van Fraisa behoort tot het gamma van De FruytierFraisa

De NVDS-frees van Fraisa wordt gekenmerkt door haar geometrie met dubbele groeven en variabele helix, die grote radiale en axiale pasdieptes toelaat. Dat maakt het gereedschap geschikt voor hoog-dynamisch en hoogperformant frezen. Met de NVDS-frezen kunnen hellingshoeken tot 20° uitgevoerd worden. In stukken met interne contouren kunnen de frezen in vergelijking met andere gelijkaardige producten op de markt tot vijftien keer sneller infrezen.

 

HPH hydraulische houders van WTEWTE

De HPH hydraulische houders van WTE combineren een bijzondere spankracht met een dempende werking en zijn bestand tegen een zeer hoge werkingstemperatuur tot 170 °C. De perfecte trillingsdemping, het hoog overdraagbaar koppel en de snelle set-uptijd zijn verdere eigenschappen. De slanke versie van 3° heeft een met een 3D-pinter gevormde contour en combineert de voordelen van krimphouders en hydraulische houders.

 

PRODUCTGAMMA

-Boren
-Tappen
-Frezen
-Ruimers
-Draai- en afsteek-gereedschap
-Kartelen
-Kotteren
-Opspangereedschap
-Meetgereedschap
-Werkplaatsuitrusting

DE FRUYTIER

DE FRUYTIER

DEKEN DE BOSTRAAT 33
8791 WAREGEM
+3256712271
+3256714471