naar top
Menu
Logo Print

DE FRUYTIER: SPECIALIST IN VERSPANINGSGEREEDSCHAP

NIEUWE GEREEDSCHAPPEN 

De Fruytier is expert in verspanende gereedschappenDe Fruytier presenteert op Machineering enkele innovatieve gereedschappen. Zo is er de NVDS-frees van Fraisa waarmee tot 15x sneller verspaand kan worden. De geometrie met dubbele groeven en variabele helix laat grote radiale en axiale pasdieptes toe, welke vooral geschikt zijn bij het hoog dynamisch en hoog performant frezen. Met de NVDS-frezen kunnen hellingshoeken tot 20° worden uitgevoerd. In stukken met interne contouren, kunnen de frezen tot 15 keer sneller infrezen dan bestaande ontwerpen. De frezen zijn breed inzetbaar: in (gehard) staal, RVS, gietijzer alsook in titanium.
Verder kunnen bezoekers ook kennismaken met de HPH High Performance Holders van WTE. Deze hydraulische houder combineert een bijzondere spankracht met een dempende werking en is bestand tegen een zeer hoge werkingstemperatuur tot 170 °C. De snelle set-uptijd en het hoge overdraagbaar koppel zijn verdere eigenschappen. De producten van Alesa worden ook tentoongesteld. De hoogpositieve, scherpsnijdende hoekfrezen bieden oplossingen bij het verspanen van moeilijke materialen zoals rvs, duplex en superduplex. De Alesa Nutex zaagfrezen met vlakke opspanning kunnen worden ingezet tot onderaan tegen de bodem van het stuk.
Ten slotte kan u ook nog tal van producten van Allied Maxcut, Seco en Magafor op de stand van De Fruytier, stand B17, ontdekken.

MERKEN

- Fraisa
- Seco
- Allied Maxcut
- WTE
- Alesa
- Magafor

DE FRUYTIER

DE FRUYTIER

DEKEN DE BOSTRAAT 33
8791 WAREGEM
+3256712271
+3256714471