naar top
Menu
Logo Print

VIER EXPERTS ONDER ÉÉN DAK

VOLLEDIG ASSORTIMENT VOOR DE VERSPANENDE INDUSTRIE

Team Cutting Tools biedt een volledige service aanDe CERATIZIT-GROUP heeft wereldwijd vier leidende merken samengevoegd, om nu klanten uit het complete spectrum van de verspanende industrie als complete aanbieder optimaal te ondersteunen: Cutting Solutions by CERATIZIT, KOMET, WNT en KLENK. Deze vier experts bundelen hun competenties en bieden als Team Cutting Tools niet alleen een grote knowhow in de verspaning, maar ook een productportfolio, die tot de grootste in de markt behoort.

NIEUWE SPELER

Met het Team Cutting Tools ontstaat een nieuwe toonaangevende speler op het gebied van de verspaningstechnologie. Partners en klanten profiteren voortaan van een zeer aantrekkelijke en complete servicebelofte: een van de grootste assortimenten op de markt. Een enorm efficiënte verkooporganisatie.

EXPERTISE

Vooraanstaande expertise in toekomstige technologieën van digitalisering tot Nano techniek en een enorme actuele kennis van de branche die gebaseerd is op jarenlange ervaring. En dat allemaal onder één dak.

MACHINEERING

Wilt u meer weten over het nieuwe Team Cutting Tools? Bezoek dan Ceratizit op de Machineering beurs in Brussel, aan stand B24. Het beursteam zal u met plezier meer uitleg geven over het assortiment en u helpen bij eventuele vragen of problemen.

PRODUCTEN

- HSS boren
- VHM boren
- Wisselplaatboren
- Ruimers en verzinkers
- Kottergereedschap
- Tappen
- Draadsnijgereedschappen
- Draaigereedschappen
- EcoCut gereedschap
- HSS frezen
- VHM frezen
- Wisselplaatfrezen
- Gereedschapsopnames
- Machineklemmen en toebehoren
- Miniatuurdraaigereedschap