naar top
Menu
Logo Print

Synchro-Form

magazine

De Synchro-Form is een oplossing voor het efficiënt en nauwkeurig plooien van grote profielen. Het systeeem is beschikbaar op afkantpersen variërend van van 320 ton drukkracht/4 meter plooilengte tot 3.000 ton/14 meter en op tandem-, tridem- en quademconfiguraties. Het systeem handhaaft automatisch de hoekconsistentie en het vereiste geometrische profiel bij het positioneren en plooien van grote werkstukken. Afwijkingen in één of meerdere opeenvolgende plooien worden niet geaccumuleerd maar aangepast bij de volgende plooistappen. Synchro-Form verbetert de doorlooptijd tot 50% door het elimineren van manueel werk, het verminderen van de insteltijd en het leveren van correcte plooiresultaten.

LVD

LVD

HONDSCHOTESTRAAT 112
8560 GULLEGEM
+3256430850
+3256432520
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

LVD is een toonaangevend producent van plaatbewerkingsmachines met productievestigingen in België, Frankrijk, Slovakije, China en de VS. De customer service, die actief is in meer dan 45 landen, biedt een uitgebreide waaier van diensten aan.

 

LVD Teleservice

Met LVD Teleservice kunnen onze specialisten via een beveiligde verbinding online een diagnose stellen en oplossingen aanbrengen zonder daarvoor ter plaatse te moeten komen. Voor nieuw aangekochte machines wordt LVD Teleservice automatisch geactiveerd tijdens de hele garantieperiode zonder bijkomende kosten.

 

Servicecontracten

Wij kunnen een compleet aanbod van servicecontracten voorstellen:

- toegang tot uitgebreide technische ondersteuning

- korting op alle bestelde wisselstukken

- beschikbaarheid van de meeste wisselstukken vanaf de dag volgend op de bestelling

- voorrang bij oproepen

- voorrang bij helpdesk

- machine-audit – een geschoolde technicus inspecteert, voert de nodige aanpassingen uit en geeft waardevolle tips over hoe u de machine in topvorm houdt.

- gebruikers met meer dan één machine krijgen korting op bijkomende servicecontracten.

- flexibiliteit – uw contracten kunnen desgewenst aangepast worden.

 

Wisselstukken

Te vervangen onderdelen - voor zowel nieuwe als oude machines. Voor duurdere onderdelen stellen wij u ons interessant Standaard Ruilsysteem voor waarbij gereviseerde onderdelen tegen te vervangen onderdelen omgeruild worden. LVD biedt voor bepaalde beschadigde onderdelen ook een restwaarde aan.

 

Slijtagestukken – Om zeker te zijn dat de juiste onderdelen vervangen worden op het juiste ogenblik, is een onderhoudscontract tegen zeer interessante condities het overwegen waard.

 

Verbruiksgoederen – nozzels, snijlenzen en meer! Wij beschikken over een ruime voorraad verbruiksgoederen aan competitieve prijzen.

 

LVD Software

Met de CADMAN®-programmeersoftware van LVD, volledig in huis ontwikkeld, worden de voornaamste plaatbewerkingsprocessen lasersnijden, ponsen en buigen (plooien) offline geïntegreerd.

 

CADMAN®-B voor afkantpersen vouwt het werkstuk automatisch open en bepaalt de optimale plooisequentie door het meten van de posities en selectie van het minimum aantal gereedschappen en rotaties van het werkstuk.

 

CADMAN®-L voor lasersnijmachines zorgt voor volautomatische, halfautomatische of manuele offline programmering, inclusief nesten en het optimaliseren van snij- en machineparameters.

 

CADMAN®-P voor ponsen verkort de programmeertijd door de automatische selectie van gereedschap en de optimalisatie van gereedschapsstations en revolverconfiguratie. De module ondersteunt zowel de standaard als de geavanceerde ponsfuncties.

 

CADMAN®-JOB beheert de dagelijkse relatie tussen ERP-systeem, CAM en de werkplaats van de gebruiker. De software creëert of importeert werkopdrachten van een ERP-systeem, maakt de jobs aan voor plooien (buigen), ponsen of lasersnijden en minimaliseert de insteltijd van het plooigereedschap, het ponsgereedschap en het wisselen van lens en nozzel.

 

De allernieuwste TOUCH-B-sturing werd ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel passen de operatoren zich snel en gemakkelijk aan aan deze nieuwe machinesturing (TOUCH-B voor plooien en de TOUCH-L voor lasersnijden).

 

TOUCH-i4 is een industriële Windows-gebaseerde tablet die overzicht geeft over de volledige werkplaats. TOUCH-i4 genereert de realtime informatie die u nodig heeft om uw aan het netwerk aangesloten LVD-machines voor lasersnijden, ponsen en plooien te beheren.

 

Zorgen voor een update van uw CADMAN software betekent dat u de meest recente ontwikkelingen kunt invoeren, waarmee u steeds op scherp blijft staan!