naar top
Menu
Logo Print

VENTEC: STAALHARDE KWALITEIT, SOEPELE SERVICE

30 jaar hard werk, met pit, passie en vuur

STAALHARDERIJ SINDS 1988Bij Ventec kan u terecht voor alle warmtebehandelingen, stukwerk of seriewerk, klein of groot.

Bij Ventec kan u terecht voor alle warmtebehandelingen, stukwerk of seriewerk, klein of groot. Kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en korte levertermijnen zijn hierbij onze sleutelwoorden. Ons team van 20 medewerkers en ons uitgebreid en performant ovenpark, verzekeren de perfecte behandeling van uw producten.

CHEMISCH ZWARTEN EN NIBLOX

Uw onderdelen een mooi zwart glanzend uitzicht geven, zonder maat- of vormverandering, aan een scherpe prijs én de kortst mogelijke levertermijn? Dan is het chemisch zwarten wat u zoekt. Is er daarboven ook een hoge slijtvastheid en/of corrosiebestendigheid vereist, dan kunnen we het Niblox-proces aanbieden. Contacteer ons voor meer inlichtingen!

TERUG- EN VOORUITBLIK

Onder de slogan “30 jaar hard werk, met pit, passie en vuur", werd het jubileumjaar gepast gevierd met een opendeurdag en feestelijke receptie. Dit jaar werd ook de nieuwbouw in gebruik genomen, en de inductieafdeling versterkt met een nieuwe ontlaatoven. Het vizier staat nu op 2019 gericht, waar onder andere een forse investering in de vacuümafdeling in de pijplijn zit.

ACTIVITEITEN

- Vacuümharden
- Olieharden
- Veredelen
- Nitreren - Niblox
- Cementeren
- Carbonitreren
- Inductieharden
- Chemisch zwarten
- Alle gloeibehandelingen
- Magnetisch scheuronderzoek
- Staalstralen
- Uitgebreid labo
- Transportservice

VENTEC STAALHARDERIJ

VENTEC STAALHARDERIJ

NOORDSTRAAT 8
8560 MOORSELE
+3256410597
+3256404166
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Uw partner voor een staalharde kwaliteit en soepele service, met meer dan 30 jaar ervaring!

Staalharderij Ventec is gespecialiseerd in de warmtebehandeling van staal en non-ferro producten. Sinds de oprichting in 1988, biedt Ventec een breed gamma industriële warmtebehandelingen aan, gaande van stukwerk tot grote series.

Ons engagement is het streven naar een totale klantentevredenheid over alle aspecten van de aangeboden behandelingen en diensten. Continu verbeteren door gerichte investeringen in een modern ovenpark en opleiding van gekwalificeerd en klantgericht personeel, zijn de pijlers van ons beleid.

Wij beantwoorden hiermee aan de noden van onze talrijke klanten die zich situeren in diverse sectoren van de metaalverwerking als matrijzenbouw, machineconstructie, automotive, off-shore, electrotechniek, textielindustrie,…

Warmtebehandeling in alle vertrouwen, bij Ventec bent u aan het juiste adres!

Producten & Diensten

Gerelateerde berichten