naar top
Menu
Logo Print

CadCorner & GPO Solutions: samen sterker

Industrieleiders verstevigen hun groei
magazine

Een tijdje terug raakte bekend dat de firma's CadCorner en GPO Solutions besloten hebben een partnership op te zetten in de Benelux, om zo hun verdere groei te kunnen bestendigen en voor hun beider klanten een internationaal kenniscentrum te kunnen bieden voor productontwikkeling en procesoptimalisatie. Het Belgische CadCorner en het Nederlandse GPO Solutions, opgericht in respectievelijk 2011 en 1993, groeiden in relatief korte tijd uit tot industrieleiders in de maakindustrie, beiden gelauwerd om hun expertise en het leveren van hoogstaande innovatieve oplossingen. Door het partnership, dat inging op 1 juli 2017, weten beide bedrijven hun expertise te bundelen, iets waar zowel klanten als medewerkers voortaan van zullen genieten in de vorm van directe ondersteuning en toegang tot zeer brede expertise in verschillende domeinen. “We hebben met dit samenwerkingsverband een betrouwbare partner in elkaar gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. We brengen een unieke kennis-pool samen en een ongekende dienstverlening voor onze klanten en zetten hiermee volop in op groei!”, klinkt het bij Xavier Werbrouck (oprichter en Managing Director van CadCorner) en Robin Van Raak (Managing Director van GPO Solutions).

CADCORNER

CADCORNER

'T LINDEKE 1A
8880 SINT ELOOIS WINKEL
+3256356674
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

CAD, CAE, CAM en PDM, PLM, IoT

De expertise en de software, van idee tot afgewerkt product

De expertise om aan de hand van performante designsoftware een product te ontwikkelen en te produceren met de grootste mogelijke meerwaarde en de kortst mogelijke time to market.

  • Advies en ondersteuning met betrekking tot uw productontwikkeling - van idee tot afgewerkt product - door ingenieurs met gemiddeld 10 jaar praktijkervaring.
  • Bruggen bouwen voor een naadloze communicatie tussen ontwerp en productie.
  • Ontwerpen en produceren op basis van de nieuwste methodologieën en technologieën.
  • Hoogwaardige CAD/CAE/CAM-software, voor zowel eenvoudige als de meest complexe designs.
  • PDM/PLM-software om al uw data te beheren.
  • Precies schaalbaar en moduleerbaar naar uw ontwerp- en productiebehoeften.