naar top
Menu
Logo Print

Neptuna procescabine

magazine

Met de Neptuna procescabine heeft Phibo Industries een nieuwe telg toegevoegd aan haar gamma oppervlaktebehandelingsinstallaties. Deze cabine, geconstrueerd in roestvast staal, voor oppervlaktebehandeling d.m.v. een nat proces biedt een goede flexibiliteit en een ergonomische procesuitvoering in veiligheid. Dankzij het ruime werkoppervlak, de goede zichtbaarheid tijdens het proces, de twee laterale deuren en de beschikbare opties beantwoordt deze installatie aan verschillende toepassingsgebieden. Zo is het mogelijk onderdelen te stralen, ontvetten en spoelen in één enkele behandeling.

PHIBO INDUSTRIES

PHIBO INDUSTRIES

BREUCQSTRAAT 13
9600 RONSE
+3255219899
+3255217769
www.phibo.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Phibo Industries specialiseert zich in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging, met de klemtoon op het verlenen van een professionele service.

De machines en technieken die door Phibo Industries worden ontwikkeld en vermarkt, richten zich enerzijds naar het reinigen, ontvetten en/of finishen van metalen en anderzijds naar het voorbehandelen en conditioneren van allerlei materiaaloppervlaktes, van kleine onderdelen tot grote constructies.  

Dat kan betrekking hebben op het reinigen van stukken zonder dat het basismateriaal mag worden aangetast of het opruwen en conditioneren van allerlei substraten, andermaal op gecontroleerde wijze, met het oog op een heel specifieke nabehandeling.  

Onze speciale toepassingsgerichte installaties werken op basis van drie te onderscheiden technologieën:   
- Oppervlaktebehandeling op basis van een projectie van een procesmengsel,  bestaande uit water en straalmedia verneveld door perslucht (natstralen)       
- Oppervlaktebehandeling op basis van een projectie van straalmedia (droogstralen) 
- Ontvetting en reiniging op basis van sproei- en dompelprocessen (water en   reinigingsproduct) 

Daarbij aansluitend biedt Phibo ook gespecialiseerde apparatuur aan, bestemd voor specifieke nabehandelingprocessen zoals :  
- Metalliseren van metalen (apparatuur en metallisatiedraad)  
- Zwarten op kamertemperatuur van staal, zink,… via Blackfast & Vaporblack -proces   (uitrustingen en benodigde chemicaliën)
- Fosfateren van stukken via Phosmatt -proces (installaties en producten)    

Naast de engineering, verkoop en service van de machines en processen staat Phibo in voor de levering van de aanverwante straalmiddelen, reinigers en additieven die worden ingezet naargelang de toepassing. Phibo profileert zich als totaalleverancier binnen zijn specialisatie.

  •   
  •   
  •   
  •