naar top
Menu
Logo Print

CATALOGUS MET STANDAARDVEREN VULT SPECIALISATIE IN MAATWERK AAN

Hermans Verenfabriek volgt eigen visie en is springlevender dan ooit

Hermans Verenfabriek is al 65 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van technische veren uit draad- en bandstaal, kleine plaatonderdelen en draadvormen. Deze worden op maat gemaakt, volgens de productspecificaties van de klant. Hierbij hanteren we een correcte prijs-kwaliteitsverhouding met just-in-time- levertermijnen. Studie, ontwikkeling en productie gebeuren in België en volledig in eigen beheer. Het familiebedrijf, gerund door de gepassioneerde tweelingbroers Kris en Erik Hermans, bracht begin dit jaar een catalogus uit met standaardveren, die ook online te vinden is. We durven onszelf alvast 'Masters in Springmaking' te noemen.

HISTORIEK

Met een bedrijfsoppervlakte van 1.500 m², twintig personeelsleden en een Europese afzetmarkt is Hermans Verenfabriek springlevend. Wij zijn een toonaangevend toeleveringsbedrijf dat onze klanten een totaalpakket aanbiedt, vertrekkende van het ontwerp en het design tot het bereiken van het gewenste eindproduct. Creatieve samenwerking met onze klanten is een van onze troeven en voor ons ontzettend belangrijk. Al onze veren worden op de modernste machines vervaardigd en dit tegen zeer competitieve prijzen. Het hele productieproces wordt ondersteund door gekwalificeerde vakmensen. De veren worden berekend met behulp van geavanceerde rekenprogramma's en moderne controleapparatuur, wat een waarborg voor foutloze fabricatie biedt. Voor al uw problemen in verband met berekeningen, toepassingen en nieuwe projecten, kunt u steeds een beroep doen op onze technische dienst die, samen met u, naar de voordeligste oplossing zoekt.

HYPERMODERN MACHINEPARK

Hermans Verenfabriek breidt steevast haar machinepark uit, om haar klanten nog beter ten dienst te staan. Niet investeren is voor ons gelijk aan achteruitgaan. Daarom werd de productiehal recent uitgebreid met een nieuwe gereedschapsmakerij.

LASERSNIJWERK EN PLOOIWERK

De productiehal beschikt over een lasersnijmachine van Bystronic, voor snijwerk vanaf 0,1 mm. Hierdoor is onze productie heel flexibel, verloopt het aanmaken van een prototype veel sneller, en kan dit ook onmiddellijk worden aangepast. Deze machine is heel performant en zorgt voor een perfect braamloos eindproduct. Een andere aanwinst is de Amada CNC-gestuurde plooibank die aangewend wordt om een uitgebreid gamma aan producten op optimale wijze te plooien, afhankelijk van de grootte en de complexiteit.

NABEWERKINGEN

Ook nabewerkingen zoals boren, tappen en lassen worden aangeboden. Nauwkeurigheid en een correcte uitvoering vormen daarvoor de basis. Hermans Verenfabriek is uw ideale partner voor al uw laserwerk en het fijnere plooiwerk, voor zowel kleine als grote reeksen.

SHUTTLE MAGAZIJNEN

Hermans Verenfabriek streeft ernaar voorkeursleverancier te worden bij kwaliteitsbewuste afnemers. De korte levertermijnen spelen daarin een grote rol. Twee hoge Kardex Remstar Shuttle magazijnen zorgen voor een beter opslag- en orderpickingsysteem. In de kasten worden gereedschappen, modellen, kalibers en een uitgebreide voorraad aan standaardveren opgeslagen.

STANDAARDVEREN

Hermans Verenfabriek beschikt over een ruim assortiment standaardveren. Voor een ontwerper of technicus is het op deze manier erg eenvoudig de juiste veer te kiezen aan de hand van welbepaalde dimensies en krachten. Doordat al deze veren in eigen beheer worden geproduceerd, kunnen we snelle leveringstermijnen aanbieden. Onze catalogus voor standaardveren is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar, maar is ook online beschikbaar via www.standaardveren.be.

GAMMA

We bieden allerlei soorten technische veren aan: druk-, stempel, trek-, torsie- en schotelveren, volgens de correcte DIN-norm. Ons gamma van standaardveren wordt geleidelijk aan ook uitgebreid. Voor de recentste ontwikkelingen kunt u steeds onze website raadplegen. Klanten kunnen op eenvoudige wijze een offerte of bestelling plaatsen aan de hand van de vermelde artikelcode.

HERMANS VERENFABRIEK

HERMANS VERENFABRIEK

LANGE WEVERSSTRAAT 53C
9280 LEBBEKE
+3252372596
+3252372693