naar top
Menu
Logo Print

Haco gaat naar Welding Week met topproducten

Combicut, ATPL en RPC
magazine

Combicut
Een unieke combinatie van een CNC-plasmasnijtafel met standaard plasmasnijden die gecombineerd kan worden met autogeenbranders en/of robot plasma.
De Combicut wordt standaard uitgevoerd met een plasma en / of autogeen unit op een vrijstaande portaalopstelling los van de brandtafel. Verschillende combinaties mogelijk zoals: plasmatoorts, autogeen (multi)toorts, robotsysteem etc...

ATPL
De plasmasnijmachines van de ATPL-serie bieden een breed scala aan mogelijkheden, zoals conventioneel of high definition plasmasnijden en markeren. De machine is uitgerust met het Hypertherm EDGE® Connect touchscreen CNC, met eenvoudig te gebruiken functies zoals; Cutpro® Wizard en optimalisatietips voor snijden.
De ATPL-plasmasnijmachine is een ruimtebesparende en gemakkelijk te verplaatsen machine. Een breed gamma aan afmetingen voor de snijtafel is mogelijk.

RPC
De RPC (Robot Plasma Cutting) is ontwikkeld om meerdere profiel- en buistypes te kunnen verwerken in combinatie met het verwerken van plaatmetaal. Een systeem om de ultieme efficiëntie in de productie van constructiestaal te ondersteunen. De RPC is uitgerust met een robot die toelaat om profielen te bewerken tot 18 m lang. De maximum afmetingen van de I/U/L en T-profielen zijn 420 x 920 mm. De installatie is uitgerust met een Kjellberg plasmabron van 360A.

HACO TRADING

HACO TRADING COMPANY

+3251265200
+3251265201