naar top
Menu
Logo Print

Stroombronnen en lascobots voor een flexibele productie

CBL Welding en Migatronic stellen samen producten voor op Welding Week
magazine

De Sigma Select is een modulair driefasige MIG/MAG- en MMA invertermachine van 300 tot 550 A. Dankzij het modulaire systeem kunnen functies worden toegevoegd aan de machine, voor minder dan de kosten van een nieuw lasapparaat.

De Automig 300 Pulse is een lasapparaat voor het herstellen van auto’s en het opbouwen van carrosserieën in professionele werkplaatsen. Het apparaat is ontworpen om te voldoen aan de standaarden van autoproducenten voor lasprocessen in dun hoogwaardig staal, aluminium en roestvast staal. De machine is verkrijgbaar in drie versies: Single, Duo en Trio. Het apparaat bepaalt automatisch welke toorts en draadtoevoereenheid actief is.

De Pi-lasapparaten voor TIG- en MMA-lassen ontwikkeld zijn inverter-apparaten voor precisielassen van koolstofstaal, rvs, aluminium en andere hooggelegeerde materialen. Tot de processen behoren onder meer TIG HP (hoogfrequent met puls), TIG H (zonder puls), TIG AC/DC en MMA-lassen met beklede elektroden.

De CoWelder is een CE-gemarkeerde pakketoplossing voor gerobotiseerd lassen. De lascobot is eenvoudig en intuïtief te programmeren. De installatie in de bestaande productie neemt weinig tijd in beslag. Personeel zonder ervaring in het programmeren kan de bediening eenvoudig leren. Er kan een bibliotheek met werkstukken worden gecreëerd die elk een bijbehorend programma hebben. Zo kan op elk gewenst moment overgeschakeld worden op een ander werkstuk.

CBL WELDING | MIGATRONIC – Stand 4-B340

C.B.L. WELDING

C.B.L. WELDING

+3251488421
+3251488620