naar top
Menu
Logo Print

Sigma Select

magazine

Migatronic stelt de nieuwe Sigma Select voor en zal op termijn de Omega, Sigma en Sigma Galaxy serie vervangen. Sigma Select zal de krachten van een aantal MIG/MAG lasmachines samenvoegen. Migatronic heeft werk gemaakt om de bediening van de Sigma Select intuïtief en gebruiksvriendelijk te maken, waardoor de lasser een nog betere laskwaliteit kan bereiken. Tegelijkertijd is de robuuste machine schokbestendig en bestand tegen stof en vocht. De Sigma Select kan tevens naar wens geüpgraded worden.

C.B.L. MEULEBEKE

C.B.L. MEULEBEKE

GAVERSDREEF 2
8760 MEULEBEKE
+3251488421
+3251488620
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 2009 leveren wij exclusief de Hyundai lastoevoegmaterialen in Belgie. De Hyundai produkten zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en tevens voorzien van alle belangrijke keuringen, zoals ABS, BV, DNV, LR, GL en TUV.  Wij leveren een kompleet pakket Hyundai gevulde lasdraden en een zeer uitgebreid pakket Hyundai laselektroden uit voorraad.

Kortlopende trainingen De op de praktijk gerichte lastrainingen omvatten een breed scala aan varianten in verschillende materiaalsoorten en lasprocessen. Van het MIG/MAG lassen, booglassen met beklede elektroden en TIG lassen. De lastrainingen zijn te onderscheiden in methodegerichte trainingen, optimaliserend gerichte trainingen en machinegerichte trainingen. CBL biedt de mogelijkheid om samen met u een plan van aanpak op te stellen. Dit zorgt ervoor dat de lassers de juiste praktische gewenste opleiding volgen en eventueel gekwalificeerd kunnen worden. Methodegerichte training Het doelgericht trainen in een lasmethode met bijbehorende theorie, tot het beheersen hiervan in een bepaalde toepassing. De lasmethoden welke kunnen worden toegepast zijn het Elektrode, TIG en MIG lassen. Tevens is er een mogelijkheid om de cursusinhoud zelf door de opdrachtgever te laten invullen. Gerichte optimaliseringtraining In de praktijk blijkt dat alleen het opleiden tot het behalen van een erkend diploma niet voldoende is om de lasser optimaal te kunnen laten presteren in moeilijke omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan moeilijk toegankelijke lasnaden waardoor moeilijke werkhoudingen onvermijdelijk zijn. Er is in dit geval dan ook nog vaak een beperkte zicht op de lasnaad. Een doelgerichte training, in nagebootste praktijksituaties, onder leiding van een ervaren leermeester, zorgt voor een snelle inpassing van de lassers in deze praktijkomstandigheden. Machine gerichte trainingen Lasmachines worden steeds complexer. De afstellingmogelijkheden van de nieuwste generaties professionele lasapparatuur zijn enorm. Vaak helpt een korte machine gerichte training een lasser meer uit zijn lasapparaat te halen. document.Enkel van toepassing op onze machines van MIGATRONIC. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere mogelijkheden, en wilt u meer informatie, maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via 051/48 84 21 of mail naar bernard@cbl-welding.com

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Gerelateerde berichten