naar top
Menu
Logo Print

PRODUSOFT: CAD/CAM SOFTWARE OP MAAT VAN UW BEDRIJF

Van standaardproducten tot klantspecifieke oplossingen

Produsoft is specialist in CAM software voor frezen, draaien, vonken en plaatwerk en CAD voor matrijzen en stempels. Van serieproductie tot prototypes, van offerte tot DNC. Bij onze firma met vestigingen in België en Nederland hebben we steeds de aangepaste software om het werkproces van uw bedrijf eenvoudiger te maken, te versnellen en/of te automatiseren.

Produsoft heeft al meer dan dertig jaar expertise in het leveren van CAD/CAM software op maat

SOFTWARE + SERVICE

Onder leiding van Ronny Jonckheere, met al meer dan 30 jaar ervaring in de sector, brengt Produsoft de productieomgeving samen met de klant naar een hoger niveau. Centraal hierbij staat de klantvriendelijke service.
Onze enthousiaste medewerkers verzorgen zowel advies, installatie en een grondig opleidingsprogramma als ondersteuning achteraf. Op die manier wordt een langetermijnrelatie met de klant opgebouwd.

PLAATBEWERKING

Produsoft verdeelt voornamelijk producten van Vero Software, de leverancier met het grootste aantal geleverde CAM-licenties wereldwijd. Voor de plaatbewerkingswereld zijn dit Radan en SpaceClaim. Radan biedt een volledig geïntegreerde CAD/CAM oplossing voor plaatwerkproducten, en dit vanaf offerte tot en met eindproduct.
SpaceClaim maakt het dan weer mogelijk voor engineers om snel conceptuele ontwerpen op te zetten en 3D-ontwerpen voor te bereiden voor prototyping, analyse en productie.

VERSPANING

Produsoft heeft al meer dan dertig jaar expertise in het leveren van CAD/CAM software op maatOok voor de verspanende industrie, zoals draaien, frezen en draaifrezen, heeft Produsoft een uitgebreid gamma aan software zoals: Visi, Edgecam en WorkNC.
Daarnaast beschikt Produsoft over een unieke ontwikkelafdeling onder de naam 'Yocto', waar we op basis van een eigen kernel volledig klantspecifieke oplossingen kunnen realiseren. Dit zorgt ervoor dat standaardproducten uitgebreid kunnen worden tot een volledig in uw productieproces geïntegreerde totaaloplossing. En dit allemaal volgens uw specifieke wensen.

VOORDELEN

Produsoft heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn we vertrouwd met uw specifieke bedrijfsprocessen. We volgen bovendien de laatste ontwikkelingen in uw vakdomein en integreren deze kennis in onze producten en diensten.
Produsoft is ISO 9001:2008-gecertifieerd en door de Vlaamse overheid erkend als opleidings- en adviesverstrekker voor de KMO-portefeuille. Ons elfkoppig team staat steeds voor u klaar met advies, opleiding, optimalisatie en ondersteuning. Met een kantoor in Maldegem en Westerlo zijn we ten slotte steeds dichtbij.

TEAM

Ons team bestaat uit 11 personen, elk met een achtergrond in de praktijkwereld en specialist in hun vakgebied.

PRODUCTGAMMA

Produsoft werkt enkel met de beste merken en producten. Voorbeelden daarvan zijn onderstaande:
- Visi
- Workxplore
- WorkNC
- SpaceClaim
- Edgecam
- Cimco
- Radan

PRODUSOFT

PRODUSOFT

KONINGIN ASTRIDLAAN 46
9990 MALDEGEM
+3250729595
\N