naar top
Menu
Logo Print

Designer: CAD voor CAM

Overbrug de kloof tussen CAD en CAM
magazine

Met Designer lanceert Vero een krachtig direct modelleer-systeem dat de kloof tussen CAD en CAM overbrugt. Als een duidelijk gepositioneerde CAD voor CAM applicatie, geeft Designer elke gebruiker de mogelijkheid om nieuwe ontwerpen te maken of bestaande geometrieën uit CAD-systemen van derden aan te passen en voor te bereiden voor CAM.
Direct Modelling
Designer is een CAD-systeem dat voorziet in een zeer snelle, dynamische bewerk- en modelleeromgeving, waar gebruikers simpelweg kunnen schetsen, slepen, trekken, duwen of draaien om modellen te creëren of aan te passen onafhankelijk van de situatie. Designers direct modelling biedt de gebruiker de kracht en de volledige vrijheid om, voorheen in parametrische systemen aangemaakte modellen, te wijzigen. Op die wijze kan CAM de modellen aanpassen voor productie zonder de CAD-opbouw te compromitteren. Een echte CAD voor CAM dus!

PRODUSOFT

PRODUSOFT

KONINGIN ASTRIDLAAN 46
9990 MALDEGEM
+3250729595
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Produsoft biedt zijn klanten een duidelijke meerwaarde bij de efficiënte organisatie van het productieproces en het optimaal benutten van de productiemiddelen. Produsoft denkt mee met de klant en brengt samen met de klant de productieomgeving op een hoger niveau.
Hiervoor voorziet Produsoft zowel in standaard als volledig specifieke CAD/CAM-oplossingen en diverse optimalisatiesoftwares.

Producten & Diensten