naar top
Menu
Logo Print

V.A.C. MACHINES: SERVICE EN KWALITEIT

TRUMPF TruLaser 3030 fiber (L81)Sinds meer dan 30 jaar vertegenwoordigen wij TRUMPF in België en Luxemburg, een lange stabiele en betrouwbare samenwerking. Ons grootste doel is om tevreden klanten te hebben en een langdurige samenwerking te kunnen uitbouwen. In totaal zijn we ondertussen uitgegroeid tot een groep van 44 medewerkers.

We begeleiden in België meer dan 1.000 laser- en plaatbewerkingsmachines. Wij zijn trots te mogen zeggen dat onze klanten gaan van de grootste tot de kleinste ondernemingen, kmo's tot eenmanszaken, bij ons telt iedereen. Onder onze grote klanten mogen wij toonaangevende Belgische en Luxemburgse ondernemingen rekenen zoals Dhollandia, Case New Holland, Van Hool, Van De Wiele, Audi, Bosch, Punch, Continental en Tenneco.

SERVICE

Ons 25-koppige team service-engineers herbergt een totaal aan 300 jaar aan ervaring met plaatbewerkingsmachines en lasertechnologie. We garanderen hiermee een continue bezetting om u snel en efficiënt te kunnen ondersteunen.
Permanent hebben wij 3 medewerkers in de binnendienst die u kosteloos telefonisch ondersteunen bij uw technische vragen en problemen.
Dankzij onze remote-service kunnen we de machine op afstand overnemen om samen met u al de eerste vaststellingen te kunnen doen. Ruim 50% van de vragen en problemen kunnen we zo snel en efficiënt telefonisch oplossen.TRUMPF TruBend Serie 7000 (B28)

KWALITEITSMACHINES

De klanten weten vooral de betrouwbaarheid, de snelheid en de nauwkeurigheid van de machines te waarderen en het zijn dan ook die eigenschappen die ervoor zorgen dat de klanten topprestaties kunnen leveren.
Een opvallend ruime keuze van machinetypes en uitvoeringen zorgt er bovendien voor dat er voor elke klant een passende oplossing gevonden wordt.

MACHINES IN DE KIJKER

Trumpf trulaser 3030 fiber (l81)

  • Ongeëvenaarde snijkwaliteit in het snijden met fiber en probleemloze uitsorteerbaarheid dankzij BrightLine fiber
  • Highspeed Eco: extreem snel, extreem economisch. Een nieuw nozzledesign reduceert het stikstofverbruik met tot 60%, terwijl de productiviteit verdubbelt.
  • Dankzij CoolLine kan u de kleinste contouren snijden in dik staal.

Trumpf trubend serie 7000 (b28)

  • - De nieuwe TruBend Serie 7000 - de ergonomische high speed machine voor kleine en middelgrote onderdelen
  • - Ergonomie op ongekend niveau
  • - Eenvoudige bediening

BEURSSTAND

C 33

PRODUCTGAMMA

- TRUMPF: plaatbewerkingsmachines en lasertechnologie

- DREISTERN: profileerlijnen

- ARKU: richtmachines

- HAEUSLER: plaat- en profielwalsen

- STOPA: magazijnsystemen voor platen en profielen

- WEIL TECHNOLOGY: machines voor het produceren van korte buisproducten en lasertoepassingen.

V.A.C. MACHINES

V.A.C. MACHINES

KLEINE PATHOEKEWEG 13
8000 BRUGGE
+3250315083
+3250315580