naar top
Menu
Logo Print

Technoboost organiseert voor tweede keer Techniekevent

Op 16 mei 2019 in Expo Roeselare
magazine

Technoboost organiseert op 16 mei voor de tweede keer het Techniekevent, een evenement voor leerlingen uit de laatste jaren van het technisch en beroepsonderwijs. Dit jaar vindt het plaats in de Expo in Roeselare. Ook deze editie zullen jongeren uit mechanica-elektriciteit, textiel en koeling & warmte innovatieve projecten voorstellen aan bedrijven én het brede publiek.
Daarnaast maken leerlingen uit het vijfde leerjaar basisonderwijs kennis met de wereld van techniek via allerlei techniekworkshops. Iedereen met interesse is welkom om de deelnemende sectoren en hun jobs te ontdekken. Bedrijven die deelnemen aan het educatieve luik, kunnen gratis deelnemen aan de jobmarkt in samenwerking met VDAB.
Deelnemen is gratis. Als bedrijf kunt u zich voorstellen via twee onderdelen. Het eerste is een educatief programma waarbij je een workshop voor leerlingen uit het 5e leerjaar basisonderwijs verzorgt. Leerlingen komen in groepjes van acht tot twaalf langs je stand om enkele doeopdrachten uit te voeren. De workshop moet uit de praktijk komen en de leerlingen warm maken voor techniek.
Daarnaast kan u aan de laatste jaren mechanica-elektriciteit uit West-Vlaamse technische scholen tonen welke expertise uw bedrijf in huis heeft. Indien u dit wenst, kan u voor hen een tweede activiteit organiseren.
Geïnteresseerd? Schrijf uw bedrijf hier in vóór 28 februari 2019. Meer info op www.technoboost.be.