naar top
Menu
Logo Print

Orbitaallassen wint aan betekenis in de moderne fabricage

Orbitalum demonstreert Smart Welding op Welding Week
magazine

Al meer dan 50 jaar profiteren klanten van Orbitalum wereldwijd van hoogwaardige en economische oplossingen voor orbitaal pijpzagen, afschuinen en TIG-lassen.
In industrieën waar dunwandige buizen in een constante goede kwaliteit moet worden gelast, kunnen de voordelen van het orbitaallassen optimaal worden benut. Daartoe behoren de halfgeleiderfabricage, de levensmiddelentechniek, de lucht- en ruimtevaart, farmacie en chemie en de bouw van warmtewisselaars – overal waar agressieve en corrosieve media of hoge procesdrukken absoluut lekvrije pijpleidingen en een hoge hygiënestandaard vereisen.
Dankzij de intelligente lasstroombron en gedefinieerde processen voldoet het lasproces van Orbitalum aan de internationale eisen. Intelligente lasstroombronnen garanderen gedurende het proces maximale bedieningszekerheid: door invoer van werkstuk specifieke parameters als materiaal, diameter en wandikte, bepaalt de stroombron automatisch de passende stromen, pulstijden, voortloopsnelheden en – bij open laskoppen – benodigde draadtoevoer.
Het aangesloten type kop wordt automatisch herkend, zodat de bediener voor aanvang van het lassen slechts het juiste lasprogramma hoeft te selecteren en vervolgens het proces kan starten. Het werken met dit systeem is zo eenvoudig en betrouwbaar, dat in de seriefabricage onder gelijkblijvende randvoorwaarden ook minder gekwalificeerde bedieners goede lasresultaten kunnen behalen. Meer weten? Bezoek Orbitalum tijdens Welding Week aan stand 1-B020.

ORBITALUM TOOLS

ORBITALUM TOOLS

JOSEF-SCHUETTLER-STRASSE 17
78224 SINGEN/HTWL.
+497731792788
+497731792524

Gerelateerde berichten