naar top
Menu
Logo Print

Veel Duitse belangstelling op Metalex 2019

Grote namen komen naar beurs in Bangkok
magazine

Er is grote belangstelling voor het Duitse High Tech in Metal Working sector evenement in het kader van de deelname van Duitsland aan Metalex in Bangkok, van 20 tot en met 23 november 2019.
Duitse topbedrijven en technologieleiders zijn vertegenwoordigd op de grootste metaalbewerkingsbeurs in de regio Zuidoost-Azië.
Meer dan 30 bedrijven hebben hun deelname aan het sectorevenement al bevestigd, omdat ze overtuigd zijn van de beurs en de marktomstandigheden. Voor Andrew Parkin van bij Gebr. Heller Maschinenfabrik, staat het ontwikkelingspotentieel in Zuidoost-Azië buiten kijf: "Thailand en Zuidoost-Azië worden vaak onderschat met betrekking tot hun marktpotentieel. Het huidige en toekomstige potentieel hebben wij echter al erkend en de marktsituatie is voor ons momenteel stabiel."
"De Thaise en Zuidoost-Aziatische markt heeft voor ons een enorm ontwikkelingspotentieel. Daarom is Duitsland nu ook het partnerland van Metalex en ondersteunt het Duitse bedrijven uit de metaalbewerkingssector", meldt Atepat Tungkatacha, directeur Zoller Thailand. De gezamenlijke deelname biedt zowel marktdeskundigen als beginners ideale mogelijkheden om voet aan de grond te krijgen op de Zuidoost-Aziatische markt.
Naast een aantrekkelijke plaatsing van de gemeenschappelijke stand, tolkendienst en Duitstalige servicemedewerkers, zorgt een matchmaking-functie voor hoogwaardige zakelijke contacten en langdurig beurssucces.
Dankzij de deelname van het partnerland zal de Duitse aanwezigheid verder worden versterkt met politieke steun op het hoogste niveau ter plaatse.