naar top
Menu
Logo Print

Witzenmann Benelux breidt uit

Personeel en infrastructuur klaar voor de toekomst
magazine

Witzenmann Benelux viert de uitbreiding van hun locatie. Een nieuw gebouw zorgt voor de verbinding tussen de beide gebouwen. Daarnaast heeft de logistieke afdeling een meer centrale plaats ingenomen, waardoor de materiaalstormen meer gestroomlijnd verlopen. In het kader van de uitbreiding is de totale opzet van het productieproces opnieuw bekeken en zijn de processen geoptimaliseerd en nog efficiënter geworden.
De Witzenmann-groep ontwikkelt en produceert flexibele metalen elementen voor de voertuigbouw, de industrie en de lucht- en ruimtevaart.
Op de uitgebreide locatie legt Witzenmann Benelux de productietechnische en organisatorische basis voor verdere ontwikkeling. De Witzenmann-groep is expert op het gebied van lassen en bij de locatie-uitbreiding is de klassieke, halfautomatische TIG-procedure aangevuld met een orbitale laseenheid. Bovendien is er een volledig automatische lasrobot geïnstalleerd (MAG-lasproces). Met de inrichting van installaties voor droogtesten en heliumlektesten kan Witzenmann Benelux nu het totale pakket aan noodzakelijke test- en controle-eisen aanbieden.
Ook het personeel groeit bij Witzenmann Benelux. In de afgelopen 5 jaar steeg het aantal personeelsleden met ca. 50% tot 200 medewerkers. Directeur Wilfried Van Esbroeck ziet de toekomst rooskleurig: "Met de uitbreiding van de locatie en de niet onaanzienlijke investeringen zijn we uitstekend voorbereid voor toekomstige uitdagingen.”

WITZENMANN

WITZENMANN

TER STRATENWEG 13
2520 OELEGEM
+3234701156
+3234701135