naar top
Menu
Logo Print

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
VAN MACHINES EN ROBOTS

Snelle en correcte service bij Deeps

Een grondig onderhoud van het machinepark is voor elk bedrijf van vitaal belang. Preventief en tijdig nazicht van bewerkingsmachines, sturingen en robots kunnen immers onverwachtse stilstand voorkomen. Om dit onderhoud op een correcte manier uit te voeren, is de hulp van een expert geen overbodige luxe. Daarvoor kan je terecht bij Deeps uit Ledegem. Het bedrijf voert ter plaatse onderhoud en herstellingen uit van metaal- en houtbewerkingsmachines, evenals bijhorende sturingen en robots.

foto 1OPRICHTING

Sinds begin 2018 kunnen klanten uit heel wat verschillende sectoren een beroep doen op de diensten van Deeps. Het bedrijf werd niet zo lang geleden boven het doopvont gehouden door Kristof Kesteloot, zoon van de zaakvoerster van het voormalig Gullegemse bedrijf Wallecan nv. Hij groeide als het ware op tussen de machines en bouwde zo doorheen de jaren heel wat kennis en ervaring op in de sector. Later ging hij ook zelf aan de slag in het bedrijf van zijn moeder, waar hij aanvankelijk instond voor de herstellingen van machines. Daarna werkte hij als proces ingenieur aan het verbeteren en ontwikkelen van machines in diverse sectoren.

De kennis en ervaring die hij in die periode had opgedaan, bleek van onschatbare waarde toen hij besloot zijn eigen weg in te slaan. "Deeps specialiseert zich in herstellingen en preventief onderhoud van metaal- en houtbewerkingsmachines, evenals de bijhorende sturingen en robots", vertelt Kristof Kesteloot. "We zijn een relatief jong bedrijf, maar met een stevige ruggengraat aan kennis en expertise. We voorzien niet alleen in onderhoud, maar leggen ook de nodige flexibiliteit aan de dag om machines of robots snel, correct en kwalitatief te herstellen. Daarbij komen we telkens zo snel mogelijk ter plaatse."

foto sturingFLEXIBILITEIT

Die flexibiliteit is één van de redenen waarom klanten uit verschillende sectoren een beroep doen op de diensten van Deeps. Onder hen niet alleen toeleveranciers uit de metaalbewerkingssector, maar ook meubelmakers en keukenbouwers of zelfs farmaceutische bedrijven. "We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Herstellingen of onderhoud van mechanische, hydraulische, pneumatische of elektrische machines; CNC-gestuurd of conventioneel; jong of oud en van verschillende merken. Het maakt voor ons geen verschil. Ook revisie van machines behoort tot de mogelijkheden", klinkt het. "Mocht dit nodig blijken, kunnen we zelfs specifieke stukken op maat laten maken om een machine te herstellen."

STURINGEN

Naast de machines zelf, specialiseert Deeps zich ook in de bijhorende sturingen. Zaakvoerder Kristof Kesteloot bouwde doorheen de jaren heel wat kennis en ervaring op met sturingen van bekende merken als Siemens, Heidenhain, Fanuc en Fagor. Dankzij die expertise zal het onderhoud of de herstelling steeds op een correcte manier uitgevoerd worden.

foto robotROBOTS

Hetzelfde geldt voor de service van verschillende types robots, gaande van de handling tot de sturing ervan. Ook de steeds vaker voorkomende beladingsrobots behoren inmiddels tot het expertisedomein van Deeps. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen wat betreft robotica, volgt Kristof bovendien geregeld opleidingen. Zo heeft hij er al een cursus bij ABB opzitten en plant hij volgend jaar een cursus bij fabrikant Kuka.

Meer weten? Bezoek de gloednieuwe website van Deeps.

GETUIGENISSEN UIT DE PRAKTIJK

We vroegen enkele klanten over hun ervaring met de service van Deeps. Die vindt u hieronder terug.

“Door de aankoop van mijn machines bij Wallecan nv leerde ik Kristof kennen. Intussen heb ik al enkele keren een beroep gedaan op Deeps en zijn wij zeer tevreden over de snelle interventies en het geleverde werk”

                                                                                                                           - Olivier Verhaeghe (Olivier Verhaeghe bvba)

 

“Knowhow, service, gedrevenheid en meedenken naar een oplossing maakt van Deeps een betrouwbare partner.”

                                                                                                                                                           - Wim Van Riet (Union nv)

 

“Vlotte en correcte service met oog voor de noden van de klant.”

                                                                                                                       - Filip Vanluchene (Govar Industriebouw bvba)

 

“Directe en persoonlijke aanpak gecombineerd met vakkennis.“

                                                                                                      - Kenny Heernaert (Lambda Antenna Technologies bvba)