naar top
Menu
Logo Print

Hevami leverde een straalmachine op bij Brink Trekhaken

De machine is voorzien van 12 turbines met elk 11 kW
magazine

Begin september heeft Hevami oppervlaktetechniek een Rump hangbaan doorloop werpstraalmachine opgeleverd bij Brink Trekhaken BV. De machine is voorzien van 12 turbines met elk 11 kW en is uitgelijnd voor een minimale doorloopsnelheid van ca. 1,6 m/min. De werpstraalmachine heeft tevens een doorvoeropening van 500 x 1800 mm (BxH). De gehele straalzone is compleet omgebouwd uit mangaanstaal om een zo goed mogelijke weerstand te bieden tegen slijtage. Verder zijn de in en uitgaande sluizen voorzien van rubberen lamellen om het uittreden van straalmiddel tegen te gaan. Achter de straalmachine bevindt zich een reinigingsplaats om de gestraalde delen te ontdoen van straalmiddel. Hiervoor is de trechter verlengd en voorzien van stalen roosters zodat het straalmiddel wat tijdens het reinigen naar beneden valt direct teruggevoerd wordt naar de straalmachine. Om stofuitstoot naar buiten nog verder te minimaliseren is de werpstraalmachine tevens voorzien van een extra fijnfilter.

HEVAMI OPPERVLAKTETECHNIEK

HEVAMI OPPERVLAKTETECHNIEK

POSTBUS 196
5460 AD VEGHEL
+31413376602
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

HEVAMI is sinds begin 2000 gespecialiseerd in de levering van machines en middelen voor mechanische oppervlaktebewerking in Nederland en België. Grofweg kunt u het productengamma verdelen in straalmachines, schuur- en straalmiddelen, polijst- en ontbraammachines en bandschuurmachines. Het bieden van oplossingen en het opbouwen van langdurige relaties staat centraal binnen HEVAMI. Om dit te kunnen realiseren vertegenwoordigen wij hoofdzakelijk Duitse leveranciers, welke hun sporen reeds verdiend hebben.Daar deze allen van middelgroot formaat zijn, zijn wij zéér goed in staat om flexibel in te spelen op uw wensen. 
Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikt HEVAMI over een eigen service dienst voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •