naar top
Menu
Logo Print

Mikrocentrum opent nieuw gebouw op 1 februari

Nieuwe ontmoetingsplek worden voor de high-tech industrie
magazine

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag heeft het Mikrocentrum in Veldhoven een nieuw pand gebouwd. De officiële opening van het gebouw is op vrijdag 1 februari. Louis Kauling, de oprichter van Mikrocentrum, mag het pand officieel openen. Hij komt speciaal vanuit Canada naar Veldhoven om het lint door te knippen. De opening bevat een uitgebreide rondleiding en een zelfs lezingen van gastsprekers.
Tijdens de rondleiding zal het publiek kennismaken met de nieuwe les- en practicumruimtes voor onder andere spuitgieten, elektrotechniek, industriële automatisering en meettechniek. In al deze ruimtes kunnen de bezoekers alvast een voorproefje krijgen van de cursussen tijdens diverse demonstraties die worden verzorgd door docenten. Verder wordt er in de expo- en auditoriumruimte een overzicht getoond van de vakbeurzen die Mikrocentrum organiseert. Partnerorganisaties zoals de BvM (Bond voor Materialenkennis) en de NVVGT (Nederlandse Vereniging voor Gieterij Technici) en het samenwerkingsproject Green Vinyl Records worden hier ook gepresenteerd.
Het gebouw biedt ruimte voor de activiteiten binnen de drie pijlers van de organisatie: opleiden, ontmoeten en ondernemen. Het nieuwe pand is bedoeld om de Mikrocentrum activiteiten te huisvesten, maar de ruimtes zijn ook verhuurbaar voor allerlei bijeenkomsten, cursussen en evenementen van andere organisaties. Mikrocentrum wil zo een actieve ontmoetingsplek worden voor de high-tech industrie.
Wilt u de opening graag bijwonen? Meldt u dan aan via www.mikrocentrum.nl/uitnodiging.

MIKROCENTRUM

MIKROCENTRUM

+31402969922
-