naar top
Menu
Logo Print

STRAALTECHNIEK: VOLLEDIGE INSTALLATIES OP MAAT VAN DE KLANT

Gn-Werpstraalwiel biedt oplossing voor problemen turbines

Sinds de oprichting in 1982 groeide Straaltechniek International uit tot een multinational. Op vraag van de klant ontwerpen de ingenieurs van Straaltechniek complete installaties, op maat gemaakt en aangepast aan het eisenpakket. Met eigen vestigingen in België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen, Slovenië en Slowakije en nog veel meer agenten en vertegenwoordigingen over de hele wereld, leveren wij een service op onze apparatuur wereldwijd. Met meer dan 150 medewerkers in Europa streven wij dag in, dag uit naar betere conserveringsmogelijkheden in de diverse industrieën.

De ultramoderne metallisatiecabines garanderen een milieuvriendelijke werkomgeving voor de operatorVERSCHILLENDE INDUSTRIEEN

“Vanuit de Belgische vestiging zijn wij gespecialiseerd in handmatige en geautomatiseerde straal-, metallisatie- en verfspuitsystemen voor diverse nationale en internationale markten", vertelt Edwin Houweling, managing director bij Straaltechniek International NV.
In de Straaltechniek groep bedienen wij de industrieën en bedrijfstakken zoals:

- Lucht- en ruimtevaart
- Gieterijen en staalindustrie
- Scheepsbouw, off-shore en energie
- Voedingsmiddelen en medische industrie

GN WERPSTRAALWIEL

Op het einde van 2012 introduceerde Straaltechniek het GN-werpstraalwiel, dat problemen van hoge interne pieken in buigspanning voor traditionele turbineontwerpen oplost. Dat werd, mede door het tentoonstellen op diverse beurzen wereldwijd, een groot succes.
Traditionele turbineontwerpen zorgen voor hoge interne pieken buigspanning. Daarom ontwikkelde Straaltechniek International een revolutionaire schoep die over de volledige breedte is voorzien van een ondersteuning. (patent BE 2012/0244).
Klanten herkennen de innovatieve ontwikkeling en de mogelijkheid tot besparingen door gebruik te maken van ons GN Wheel®.

Het GN-werpstraalwiel is zeer innoverendVoordelen

Het GN-werpstraalwiel van Straaltechniek kent heel wat voordelen:

- Minder onderhoudskosten
- Meer rendement
- Tot 10 maal lagere spanningen in schoepen
- Betere straalmiddel-flow
- Extreem lange levensduur van de schoepen

De turbines zijn vervaardigd uit zeer slijtvast materiaal en zijn 100% machinaal bewerkt. Ze zijn zeer geschikt om met kantig grit te stralen.

De turbines zijn eenvoudig uitwisselbaar en passen in verscheidene turbinehuizen van de huidige en toekomstige klanten.
“Onze voornaamste klanten voor deze revolutionaire turbines zijn gieterijen en productiebedrijven die hoge productie en efficiëntie nastreven", aldus Edwin Houweling.

STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL

STRAALTECHNIEK INTERNATIONAL

ANTWERPSESTEENWEG 100
2630 AARTSELAAR
+3238706170
+3238706176