naar top
Menu
Logo Print

RAYNAUD BIEDT U EEN UITGEBREID GAMMA AAN FILTRATIEPRODUCTEN

Het bedrijf onderscheidt zich door een groot aanbod en een snelle service

De firma Raynaud is een bedrijf dat reeds 140 jaar gespecialiseerd is in filtratieproducten met klanten in heel uiteenlopende sectoren. Kenmerkend voor Raynaud zijn de grote voorraad, het uitgebreide aanbod en de zeer snelle service. Naast standaardproducten kan u ook terecht voor op maat gemaakte producten.

140 JAAR IN DE SECTOR

Het bedrijf werd opgericht in 1876 te Antwerpen door ingenieur Jules Raynaud. Decennialang was de firma gehuisvest in het centrum van de havenstad, om rond 1980 te verhuizen naar het Zuiden van Antwerpen te Hoboken. Na drie generaties kwam het bedrijf in vrouwelijke handen met Jo Dubois, een juriste die een opening zocht in het zakenleven, en in haar bedrijf ondertussen reeds 40 jaar voldoening vindt. Binnen enkele jaren komt de vijfde generatie eraan.

VOORRAADGeperforeerde platen

Een grote voorraad aan metaal- en nylon weefsels, rasterwerk, geperforeerde platen en strekmetaal is aanwezig. De jarenlange ervaring maakt dat er een perfect inzicht is in de materialen die klanten nodig hebben. Vele klanten willen steevast snel geholpen worden en dit is een grote troef, zeker voor de haven.

UNIEK

De firma is in het Antwerpse een unicum door haar ligging, haar grote gamma aan op voorraad zijnde producten en de mogelijkheid tot speciaal maatwerk van weefsels, perfoplaten en strekmetaal op vraag en op basis van de detailplannen van de klant. De synergie met de haven is er sinds de begindagen, maar Raynaud is ook een geliefde leverancier in de voedings-, constructie- en bouwindustrie.

SNELLE SERVICE

Raynaud biedt de garantie op een snelle service via eigen transport en de dagelijkse ophaling van bestellingen door externe transportbedrijven.Gaas- en vlechtwerk

ESTHETISCH PRODUCT

De laatste jaren worden deze producten ook aangewend voor architecturale doeleinden. Strekmetaal is een vaste waarde in de nieuwbouw van mooie projecten. Fijn strekmetaal werd aangewend in de renovatie van de 'Mercado' in Antwerpen. Voor een gerenommeerd modehuis mocht de firma met haar geperforeerde platen zorgen voor een 'industriële look' tijdens de modeweek te Milaan.

RAYNAUD

RAYNAUD

STEYNSTRAAT 174
2660 ANTWERPEN
+3238273817
-