naar top
Menu
Logo Print

Investeringsprogramma van 4,5 miljoen

Ketelbouwer Deprest nv verhuist naar nieuwbouw in Temse
Deprest, specialist in de fabricage van ketels, drukvaten, chocoladetanks, apparaten en andere constructies, heeft een heel investeringsprogramma achter de rug. Dat omvatte een volledig uitgeruste nieuwbouw, een laskraan, een grote plasmatafel en een rolbank. Aangezien het beoogde investeringsprogramma niet op de oude locatie kon worden gerealiseerd, drong een verhuizing naar een nieuw pand zich op. Uiteindelijk werd gekozen voor industriezone De Zaat in Temse, gelegen aan de Schelde, zodat ook vervoer over het water tot de mogelijkheden behoort. Met een nieuwbouw kon het volledige pand gebouwd worden in functie van de fabricage van ketels en grotere constructies, met rolbruggen, versterkte zones voor waterdrukproeven, locaties en hallen voor keuringen, de verwerking van inox en speciale alloys, beitswerk … Een eerste belangrijke machine die werd aangekocht, was een zware plasmatafel van Microstep van 12 bij 4 meter. Het werd een intense zoektocht naar een kwalitatief hoogstaande machine, die niet alleen plaat, buis en bodem zou kunnen snijden, maar die tevens meteen de schuine lasvoorbereiding zou kunnen aanbrengen en zou kunnen markeren voor identificatiedoeleinden. Een tweede investering betreft een laskraan. Deze machine werd uitgerust met twee lasprocedés: lassen onder poederdek en halfautomaat. In combinatie met een draaitafel tot 15 ton kunnen ook verticale lasnaden worden uitgevoerd. Als derde machine werd een zware plaatwals gekocht, die platen kan centeren tot 40 mm dikte en een lengte van 3.000 mm.

ALINCO

ALINCO

PACHTGOEDSTRAAT 4
9140 TEMSE
+3237808880
+3237808890
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Alinco is gespecialiseerd in plaatwerk en metaalconstructie, zowel voor toelevering als projecten. Door onze grootte, machinepark en technische kennis, zijn wij één van de marktleiders in onze sector.
We hanteren doorheen ons ganse productieproces zeer strenge eisen om een kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren.

Alinco staat voor…
Strikt gescheiden inox en ijzerverwerking
Zeer uitgebreide technische mogelijkheden, alle plaatbewerkingen onder één dak
Interne traceerbaarheid van platen met hun certificaten
Ruime stock waardoor korte leveringstermijnen
Focus op kwaliteit
Uitgebreid pallet aan afwerkingsmogelijkheden
Een team van zo’n 50 gedreven vakmensen
Uitgebreide kennis die een professioneel advies garandeert

  •   
  •   
  •   
  •   
  •