naar top
Menu
Logo Print

 Welding Services NV: “Alles voor het lassen"

Weldingservices

Welding Services NV heeft als verdeler van EWM en Orbitalum twee topmerken in zijn gamma. Tevens worden daarnaast nog tal van andere topmerken verdeeld. Kortom, bij Welding Services NV kan u terecht voor alles betreffende het lassen.


EWM

EWM is fabrikant van hoogwaardige lasapparatuur. Ze brengen innoverende processen en optimalisatie samen in één machine.


Titan xq

De nieuwe TITAN XQ is daar een voorbeeld van en het nieuwe paradepaardje van EWM. Alle toestellen hebben 3 jaar garantie. Ook de eenvoudige modellen, die gemakkelijk te bedienen zijn, vallen onder deze regel.
Het team van Welding Services NV verzorgt offertes, demonstraties en leveringen tot in de puntjes.


Naservice

Weldingservices

Ook de naservice staat hoog in ons vaandel. Kalibratie en validatie van uw apparatuur volgens de normen EN 1090 worden door Welding Services NV uitgevoerd zoals de norm het voorschrijft.
Bekijk het volledige programma op onze site of op www.ewm-groupe.de.


ORBITALUM

Meer en meer is automatisatie belangrijk geworden. Dat is perfect mogelijk met de EWM-apparatuur. Wanneer men evenwel orbitaal wil gaan lassen, kiezen wij voor Orbitalum als volwaardige partner voor het ganse gamma. Pijpafkorten, afschuinmachines, orbitale lasmachines met open of gesloten kop … Alles voor het bewerken en lassen van uw buizen.


GENSET MACHINE

Een lasdiesel of stroomaggregaat nodig? Wij leveren een GenSet machine op maat en verzorgen ook de service.


TAL VAN TOPMERKEN

Wij verdelen voor slijp- en nabewerkingen de merken: CIBO, Tyrolit of Pferd. Milwaukee machines behoren ook tot het gamma van Welding Services NV. Milwaukee machines hebben een zeer uitgebreid gamma, ook voor de snoerloze machines 12-18-28 V met batterijen tot 9 Ah. Daarnaast bieden we ook TAG- en Sumner-producten voor uw pijptools en equipment.En tot slot zijn wij ook verdeler van Voestalpine Bohler Welding voor uw toevoegmaterialen, laselektroden en lasdraden.

PRODUCTGAMMA/MERKEN
-EWM
-Orbitalum
-GenSet
-CIBO
-Tyrolit
-Pferd
-Milwaukee
-TAG
-Sumner
-Voestalpine Bohler Welding

Bezoek de website van Welding Services NV

WELDING SERVICES

WELDING SERVICES

HOOGKAMERSTRAAT 345A
9140 TEMSE
+3237110505
+3237111582