naar top
Menu
Logo Print

Trotec helpt u bij lasergraveren en lasermarkeren

Voor heel wat verschillende soorten metaal
magazine

De laser machine doet al vele jaren trouwe dienst, vooral als het gaat om het lasergraveren en lasermarkeren van metalen. Niet alleen zachte metalen, zoals aluminium, maar ook staal of heel harde legeringen kunnen accuraat, leesbaar en snel worden gemarkeerd met een laser graveermachine. Bij bepaalde metalen, zoals staallegeringen, is het zelfs mogelijk corrosiebestendige markeringen uit te voeren zonder de oppervlaktestructuur te beschadigen met behulp van gloeimarkeren. Producten van metaal worden in veel sectoren gemarkeerd met lasers: de toepassingen variëren van het lasermarkeren van industrieel gemaakte serieproducten voor traceerbaarheid tot het personaliseren van promotieartikelen met een logo of naam.
Metalen die geschikt zijn voor de laser zijn o.a. rvs, aluminium, geharde metalen, gelegeerd staal, etc…

Toepassingen voor lasermarkeren zijn vaak tweevoudig, enerzijds industrieel lasermarkeren en anderzijds lasermarkeren ten behoeve van personalisatie.
Een aantal voorbeelden:
Industrieel lasermarkeren:
• Producten labelen
• Industriële labels
• Traceerbaarheid
• Datamatrixcodes
• Serienummers

Trotec, internationale producent van laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen, doet vrijblijvend testen op uw materiaal of organiseert demonstraties in één van de showrooms of bij u op locatie.

TROTEC LASER

TROTEC LASER

TOLSTRAAT 21
7482 DC HAAKSBERGEN
+31535741515
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als onderdeel van de Trodat Trotec Group ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Trotec lasersystemen voor markeren, snijden en graveren en graveermaterialen. Trotec is opgericht in 1997 vanuit een onderzoekstak van Trodat en is sindsdien een wereldleider geworden op het gebied van lasertechnologie. In the BENELUX is het hoofdkantoor gevestigd in Haaksbergen, Nederland, sinds 2004. In 2014 heeft Trotec Laser B.V. ook een showroom geopend in Zaventem, België. Inmiddels hebben we deze showroom ingeruild voor een showroom in Mechelen, dichtbij de Nekkerhal. Sinds 2019 heeft Trotec Laser B.V. ook een showroom in Barneveld, Nederland. In totaal zijn er dus 3 demo locaties in de BENELUX.

Trotec systemen worden gebruikt voor het snijden, graveren en markeren van diverse materialen, waaronder hout, papier, metaal, acrylaat, leer, steen, kunststof en nog veel meer. De uitgebreide en hoogwaardige lijn aan lasersystemen, samen met de ongeëvenaarde service, heeft Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van laseroplossingen.
Sinds 2014 biedt Trotec Laser B.V. naast de lasersystemen ook een uitgebreid portfolio aan laser- en graveermaterialen aan. Kunststoffen, hout, metalen, papier en nog veel meer.

  •   
  •   
  •   
  •