naar top
Menu
Logo Print

Lootens-Line installeert uitrolbare buizenstellingen van Vanas en verhoogt zijn efficiëntie aanzienlijk.

Dankzij de uitrolbare stellingen van Thiel Systems, verdeeld en geplaatst door Vanas Engineering, kunnen buizen zeer compact opgeslagen worden. Tot 50% plaatsbesparing wordt gerealiseerd. Bovendien kunnen de profielen op een veilige en verantwoorde manier uit de rekken gehaald worden met een rolbrug of een vorkheftruck.
“Na een grondige voorstudie en referentiebezoeken zijn we nog meer overtuigd geworden van de meerwaarde en kwaliteit van de Thiel uitrolstellingen." (Kristof Coppens / Lootens-Line). Lees meer over deze realisatie.
Vanas Engineering nv is exclusieve dealer voor Thiel in België. 


Constructiebedrijf kiest een Modula Lift en realiseert 60% plaatswinst in het magazijn met Vanas Engineering.

Een Modula Lift is een stockagetoren die de hoogte van uw gebouw gebruikt. Bovendien worden alle lades in de lift compact weggeplaatst waardoor er een minimum aan lucht gestockeerd wordt. Doordat het systeem werkt volgens het principe “goederen naar de man", worden loopafstanden overbodig en wordt er tijd gewonnen. Het optionele beheersysteem Gigasoft zorgt ervoor dat uw stockbeheer correct verloopt en gelinkt is aan uw ERP systeem. Deze methodiek resulteert in plaatswinst tot 90%, tijdwinst van uw personeel en een juist beheer van uw stock.

“We hadden bij de verhuis zelf niet onmiddellijk gedacht aan een Modula Lift. Nu werken we er inmiddels enkele jaren mee en de balans is zeer positief !" (Geert Morlion / Matthys Construct).

Lees meer over deze realisatie


Bespaar tot 200 m² met een verticale platenlift

Platenstockage kan soms een grote oppervlakte in beslag nemen, waardoor productieruimte verloren gaat.

Vanas Engineering lost dit op met een compacte platenlift. Maar liefst 46 schuiven voorzien van pakken platen kunnen gestockeerd worden op slechts 13 m² grondoppervlakte. De platen kunnen tot 3.000 x 1.500 mm zijn, met gewichten tot 2.500 kg per schuif.

Voor meer informatie: vraag het hier aan.


Lawter plaatst een Vanas Verdeelautomaat voor een gecontroleerde distributie van zijn PBM's.

Vending machines zijn ervoor ontworpen om MRO materialen op een gecontroleerde manier uit te geven. Dankzij gebruiksvriendelijke software kunnen de gebruikers zelf hun materialen ophalen. De verbruiken blijven geregistreerd in het systeem. Hierdoor kunnen onbemande gedecentraliseerde magazijnen geplaatst worden, hetgeen loopafstanden bespaart, zonder evenwel in te boeten aan controle op de uitgegeven producten.

“Efficiëntie in tijd en de daling van het verbruik hebben me overtuigd van de oplossing" (Ludo Van Eynde / Lawter).

Lees meer over deze realisatie.


Een Modula lift met camera-systeem zorgt voor een compact en onbemand onderhoudsmagazijn.

Plaatstekort, stockbreuken, het zoeken naar de gewenste gereedschappen en de administratieve achterstand zijn vaak pijnpunten in de hedendaagse onderhoudsmagazijnen. Pinguin heeft dit opgelost door een Modula Lift met bijpassende camera-software te plaatsen. Samen met Vanas Engineering is er een totaalconcept uitgewerkt dat nu resulteert in een onbemand magazijn dat beschikt over een juiste inventaris, een overzicht van de aanwezige materialen, een volledige traceerbaarheid en een plaatsbesparing van maar liefst 90%.

“De traceerbaarheid dankzij de Picture-software brengt ons de gewenste voordelen." (Gery Becue / Pinguin-Greenyard Foods). Lees meer over deze realisatie.


Een overzichtelijke en veilige werkplaats voor Quadrant EPP door Vanas Engineering.

Een werkplaatsinrichting moet aangepast zijn aan de werkzaamheden. Hiervoor is een brede range aan oplossingen nodig en een adviseur die ervaring heeft in deze materie. Met de juiste keuzes kan plaats gewonnen worden, de veiligheid en ergonomie verbeteren en wordt de efficiëntie verhoogd.

“De vele referenties gaven ons vertrouwen dat Vanas Engineering de geschikte partner was om de werkplaats in te richten. De producten zijn kwalitatief en betaalbaar. Dit project is bij ons uitgeroepen tot success story of the quarter." (Lorenzo Devoldere / Quadrant).

Lees meer over deze realisatie.


Bezoek VANAS ENGINEERING op de beurs Transport & Logistics Antwerp 2017

Op 17-18-19  oktober 2017 gaan de deuren van Antwerp Expo weer open voor  de  beurs Transport & LOGISTICS  Antwerpen 2017,de  vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux.


Bezoek VANAS ENGINEERING in HAL 4, stand 4.046

Nieuw in het productengamma: de industriële verdeelautomaten

Op onze beursstand ziet u een Modula stockagelift en de nieuwe industriële verdeelautomaten in werking.

Registreren voor een toegangsticket kan via onderstaande link:

VANAS ENGINEERING

VANAS ENGINEERING

+3235683300
+3235691503