naar top
Menu
Logo Print

WOUTERS CUTTING & WELDING: DÉ OPLOSSING VOOR UW SNIJWERK
De nieuwe SwiftCut PRO MK4-brandsnijmachine

Wouters Cutting & Welding, gevestigd in Oelegem is MicroStep-, Swift-Cut- en Pema-dealer voor de Benelux. WCW biedt u advies, planning, montage, training, service en support. Eén aanspreekpunt voor uw volledige project. Ook wanneer er later aanpassingen of upgrades dienen te gebeuren aan uw gebruikte apparatuur, zijn wij uw ideale partner.

BRANDSNIJMACHINES

Nieuwe Swift-Cut PRO MK4

Swift-Cut is het merk met budgetvriendelijk, CNC-gestuurde brandsnijmachines voor de kleine en middelgrote werkplaats. Met de vernieuwde Swift-Cut PRO-serie is het mogelijk om uw snijwerk nog preciezer en eenvoudiger uit te kunnen voeren. De belangrijkste verbeteringen zijn:
- Lineaire geleidingen gecombineerd met hybrideservomotoren.
- Plaatuitlijning met een laserpointer.
- Vernieuwde software met extra mogelijkheden.
- Touchscreen voor de operatorconsole.
- Robuustere opbouw van de machine.

Nieuwe Microstep MSF Compact fiberlasersnijmachineWouters Cutting & Welding levert naast de SwiftCut PRO ook nog fiberlasersnijmachines van MicroStep en plasmabronnen van Kjellberg en Hypertherm. Daardoor zijn de afgewerkte producten altijd van de beste kwaliteit

De MSF Compact-machine is een krachtige fiberlasersnijmachine voor het snijden van verschillende materiaalsoorten met een fiberlaser. De machine is ontworpen voor de productie van zeer nauwkeurige onderdelen bij hoge snijsnelheden, met verrassend lage onderhouds- en gebruikskosten. De uitstekende dynamiek van de MSF Compact wordt bereikt door een laag portaal, digitale AC servomotoren en nauwkeurige planetaire overbrenging. De nieuwe MSF Compact heeft een aangepast design en maakt gebruik van een nieuwe snijkop.

Live snijden op machineering

Zowel deze nieuwe machines, als onze gevestigde waardes zoals de MicroStep MG-plasmacombinatiemachine en de SwiftJet-waterstraalsnijmachine, zullen uitvoerig en werkend te zien zijn op de Machineering-beurs in Brussel, op stand C03. Vervolledigend met een Pema-lasmanipulator staat Wouters Cutting & Welding klaar voor u met uitleg en advies.

TEAM

- Nic Wouters
- Jef Wouters
- Maarten Peelaers
- Rached Taheri
- Haico Neuts

PRODUCTGAMMA

- MicroStep brandsnijmachines
- SwiftCut brandsnijmachines
- Pema las en productie automatisatie
- Hypertherm plasmabronnen
- Kjellberg plasmabronnen
- Lincoln lasapparatuur
- Donaldson filtertechniek

WOUTERS CUTTING & WELDING

WOUTERS CUTTING & WELDING

TER STRATENWEG 56
2520 OELEGEM
+3234759825
+3234759828
www.wcw.be