naar top
Menu
Logo Print

Opleidingsprogramma Crown

Modulaire cursussen met interactieve modules
magazine

Crown timmert lustig verder aan zijn opleidingsprogramma voor onderhoudsmonteurs. De Demonstrated Performance (DP) Service Training moet onderhoudswerkzaamheden nog efficiënter laten verlopen om zo de tco van de klant te verlagen. Het doel is om zo veel mogelijk heftrucks uit de vloot beschikbaar te maken, middels regelmatig en efficiënt onderhoud. Zo wordt de workflow minimaal onderbroken, terwijl dit de tco verlaagt.
De cursussen worden in verschillende talen gegeven en zijn ook toegankelijk voor onderhoudspersoneel bij erkende dealers in de EMEA-regio. Het programma is daarbij modulair van opzet.
De theoretische kant van de cursus wordt aangeboden als interactieve modules, die zich aanpassen aan de leersnelheid van de deelnemer. Elke opleidingseenheid bouwt verder op de vorige en bevat bovendien verschillende praktische opdrachten: hands-on taken, gedetailleerde processen en troubleshooting. Aan het eind van elke cursuseenheid presenteert de deelnemer het geleerde aan en krijgt meteen feedback. Na een succesvolle voltooiing van de cursus krijgen de deelnemers een certificaat die in de toekomst nog kan worden aangevuld. Zo blijven de onderhoudsmedewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

CROWN HANDLING

CROWN HANDLING

+3234507171
+3234507181