naar top
Menu
Logo Print

United Grinding Group organiseert Grinding Symposium 2019

8-10 mei 2019
magazine

Netwerkproductie, machinaal leren in het productieproces, intelligente werkstukken: Wat betekenen dat? Hoe geschikt zijn ze voor dagelijks gebruik en hoe verhoudt dit onderwerp zich tot precisie- en slijptechniek? Al deze en nog veel meer fascinerende vragen worden besproken op het slijpsymposium, van acht tot en met 10 mei 2019 in Thun, Zwitserland.
Voor de vierde keer op rij nodigt de United Grinding Group internationale experts op het gebied van de harde machinale bewerking uit voor deze top, die gedurende drie dagen wordt gehouden tegen de panoramische achtergrond van de Zwitserse Alpen. In 16 expertgesprekken zullen bekende internationale experts de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de slijpmachine- en productie-industrieën toelichten.
Er zijn 13 presentaties van echte use-cases waarin Mägerle, Blohm, Jung, Studer, Schaudt, Mikrosa, Walter en Ewag hun nieuwste hard- en softwareoplossingen presenteren. In de nieuw opgerichte FutureLAB worden innovatieve technologieën van de toekomst geïntroduceerd.
"We zijn erg blij dat we met het Grinding Symposium onze gasten een forum bieden voor internationale, deskundige uitwisseling op topniveau", benadrukt Stephan Nell, CEO van de United Grinding Group.
Het Grinding Symposium 2019 heeft een internationale focus en presenteert zich in het Duits, Engels, Frans en Italiaans. Meer informatie vindt u op de website.

STUDER

STUDER

+41334391111
+41334391112