naar top
Menu
Logo Print

WELDING WEEK ZIT IN NIEUW JASJE

Op 19 november is het weer zover: na vier jaar wachten vindt er in Antwerpen opnieuw een Welding Week plaats. In deze voorbeschouwing gaan we dieper in op wat we allemaal mogen verwachten van het event, wat er allemaal is veranderd en welke experts er komen spreken.

LASSYMPOSIUM

Welding Week vindt plaats op 19, 20 en 21 november 2019 in hal 4 van de vernieuwde Antwerp ExpoHet is nog meer dan een half jaar wachten, maar toch is er al heel wat informatie beschikbaar over de nieuwe editie van Welding Week op 19, 20 en 21 november in het vernieuwde Antwerp Expo.
Zo organiseren het Belgische & Nederlandse Instituut voor Lastechniek (BIL & NIL) hun jaarlijkse lassymposium op Welding Week. Verspreid over de drie dagen, delen experts hun visie op lassen en verbinden.
Bovendien organiseren ze samen met de VDAB ook het eerste BeNeLux-kampioenschap virtueel lassen. Op 19 november gaan de studenten de strijd aan, op 20 & 21 november concurreren de professionals naar de titel van BeNeLux Kampioen.

NOCTURNE

Op 20 november blijft het event tot 20u open. Tijdens deze nocturne reiken we enkele prestigieuze prijzen uit.
Wie gaat er naar huis met de innovation award, de marketing award en wie mag zich enkele jaren lang de BeNeLux-kampioen virtueel lassen noemen.

SAMEN MET SUBCONTRACTING

Welding Week valt dit jaar opnieuw samen met dé bijeenkomst voor aankopers en productontwikkelaars op zoek naar industriële toeleveranciers: Subcontracting.
Naar aanleiding van dit event organiseert de Vereniging voor Inkoop en Logistiek (VIB) een matchmaking event. Hier worden leveranciers gekoppeld aan de inkopers.
Wie nog wil exposeren, moet snel zijn. Momenteel zijn al 90% van de standen ingevuld!

WELDING WEEK

EASYFAIRS

JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 191
2020 ANTWERPEN
+3232805300
+3232805353