naar top
Menu
Logo Print

GOM Benelux organiseert GOM Inspect Introduction Seminar

18 juni 2019
magazine

Op 18 juni 2019 organiseert GOM Branch Benelux hun eerste GOM Inspect Introduction Seminar. Het seminarie biedt deelnemers een snelle en gebruiksvriendelijke introductie tot de GOM Inspect software. Het is gericht op RP, CAD/CAM, CAE en CAQ gebruikers die 3D-data van fringe projection- of laserscanners, CT- en andere meetsystemen bekijken, verwerken of evalueren. In het seminarie leren de deelnemers hoe ze de software efficiënt kunnen gebruiken voor hun 3D-inspectie en mesh verwerking of hoe ze de meetresultaten tussen leveranciers, klanten en individuele afdelingen kunnen communiceren.

Volgende thema’s komen aan bod in het GOM Inspect Introduction Seminar:
– Inleiding tot de user interface, verwerking, import van mesh-, scan- en CAD-gegevens, mesh bewerking;
– Inspectieworkflow: basisuitlijningsstrategieën, doel/werkelijke vergelijking met CAD, inspectiesecties, meetrapport en export;
– Inspectiemodules: Evaluatie met CAD-gegevens en volgens 2D-tekening, wanddikteanalyse, 3D-weergave en parametrische inspectie.

GOM Inspect is een gratis software die tal van evaluatietools biedt voor een uitgebreide analyse van onderdelen en componenten, onafhankelijk van het meetsysteem. De software wordt gebruikt voor mesh verwerking, vorm- en dimensieanalyse, inspectie en communicatie van meetresultaten. GOM Inspect is ook geschikt voor de verwerking van 3D-data voor rapid prototyping, CAD/CAM en simulaties.

Datum:
18 juni 2019: 10u – 16u
Locatie:
GOM Branch Benelux, Interleuvenlaan 15F, 3001 Leuven
Kostprijs:
159 euro,- per deelnemer, inclusief lesmateriaal en lunch.
Meer informatie op vindt u op de website van GOM.
Inschrijven kan via info-benelux@gom.com.

GOM BRANCHE BENELUX

GOM BRANCHE BENELUX

+3216408034
-